Új hozzászólás Aktív témák

  • slashing

    senior tag

    válasz rbalint88 #17026 üzenetére

    Nekem i3 2100T van gyári intel hűtővel, baromi hangos 1100 fordulaton is amit csak úgy tudok elérni az asrock lapommal hogy level1 bios fordult win7 alatt meg a speedfan-al 0-ra veszem a fordulatot!! és még így is csak 40 fok körül van a hőmérséklet de ez venti szabályzás alja, még 800-on is elbírná a rendszert szerintem.
    Nekem szintén pc-q09 házam van a 150wattos 8cm ventivel ami szintén hangos szerintem(bár még mindig sokkal halkabb mint az 1100-et pörgő intel gyári hűtő), már megvan hozzá a swiss 2 venti ami 1500-at fordul csak gyűjtöm a bátorságot a kicseréléséhez mivel csak vágni lehet a tápban a kábelt nem csatlakozós + nem leszek sokkal előlrébb ha a cpu hűtőt nem cserélem ki...

    Lian Li PC-q09-et csak is paneltáposat vegyetek, szerintem. Mert bár baromi jó meg elég halk azért a 150-es táp is de szerintem ha htpc akkor hangos, ha asztali a gép akkor tök elfogadható. Jah és Nincs lyuk pci kártyának, errer figyeljetek ha ne adj isten kell egy hangkártya vagy tv tunner én mondjuk észre sem vettem míg meg nem jött, szerencsére eddig nem akartam belerakni semmit sem!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák