Új hozzászólás Aktív témák

  • Skillet

    addikt

    annyi a gondom, hogy azt sem tudom hol kezdjem :D
    felvázolom a jelenlegi konfigot. a210 popcorn. hp d510 usdt számítógép, 50wattos táp. utóbbi a nap 24 órájában megy a hét 7 napján. erősítő pioneer dolby true hd, dts hd. a számgépre kötve két hdd dokkoló usb-n. bennük egy-egy 2 terrás samsung 3,5"
    a rúter egy tp link tökmindegymi :) a lényeg, hogy persze itthon minden rálát. kap netet a gép, a popi, a box360, a telefonom...stb. nekem ez az egész nem éppen korrekt összeállítás.
    mondom mi a bajom. először is, géphez nagyon ritkán szoktam ülni, tehát tök feleslegesen megy folyamatosan. mármint megy a torrent persze, de ahhoz meg "túl sokat" fogyaszt szerintem.
    szinte mindig a telefonon tolom a netet. persze azt is ki kellene váltanom egy tablettel. én legalábbis erre a következtetésre jutottam. a gép helyett meg mehetne folyamatosan egy nas. a gép is be lenne kapcsolva...kb pár naponta egyszer. a másik dilemma a popi. :D háááát. jójó, de nem az igazi. amivel én teljesen meg voltam elégedve anno, az az xbox classicomon futó xbmc volt. az mindent vitt szó nélkül. csak ugye jött a nagy felbontás, meg a h264...és szegényke kiakadt ezektől a cuccoktól. muszáj volt leváltani. és jó ez a popi, de azért nem az igazi. olyan fájlokat nem játszik le, amit a mai napig a régi box kacagva. és akkor üljek géphez és kódoljak át egy raklapnyi mkv fájlt (egy 30 gigás teljes sorozat) mert neki nincsen ínyére? háááát, nem tudom :) más bajok is vannak vele. de ugyanakkor meg kényelmes is, meg rengeteg előnye van. tetszik a beépített jutúb, webrádiók stb. de szerintem ki kellene váltani valamivel. mert nem érzem úgy, hogy ő az igazi :D :D de ha meg kiváltom valamivel, akkor miért ne egy htpc?? akkor nem kellene nas. mehetne folyamatosan. médialejátszásra is jó lenne, és ide is lehetne ülni gép elé. amúgy azt elfelejtettem mondani, hogy nincsen játék a számítógépen!! csak 360-on szoktam játszani. ez is egy szempont. szóval ide erőgép nem kell. cél a kis fogyasztás. és hogy ne menjen az idegeimre :)
    megszűnne a két dokkoló, a számgép és a popi. helyettük lenne egy htpc. rossz elgondolás?
    ha valakinek van valami ötlete erre az egészre, ne tartsa magában ;)
    köszönöm..már azt is, hogy végigolvastátok....

    [ Szerkesztve ]

    Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Új hozzászólás Aktív témák