Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz DonThomasino #7382 üzenetére
A csavarhúzók simán ajánlottak. Néha szokott lenni üthető verzió is, azok különösen jók.
-
sanzi89
addikt
Nekem egy ilyen verzió van, az egyik Workzone a másik Powerfix, az egyik melóban a másik otthon. A színükön kívül semmi különbség, és részemről mindkettő ajánlott, ezek rendben vannak.
Ezen kívül van egy ilyen Workzone szettem is, itt a racsnis nyél nem az igazi, de sok speciális bit van benne, ezért vettem, ez is rendben van.
Ezen kívül van egy nagyon régi Parkside készletem, ezt meg se találtam neten. Itt a racsnis nyél már tönkrement, a fejek rendben vannak, csak tiszta rozsda mind. De nem nyalódnak. Ezt már annyira nem ajánlom, de ilyet már úgyse tudsz venni.[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
veterán
Én Extol Premium szettet használok belőle, olcsó és jó. [link] Vannak nekik finom munkákra is csavarhúzóik, alapjába véve otthoni célra szerintem az Extol Premium termékek nem rosszak. Van dugókulcskészletem is tőlük, bírják a strapát. Nem olyanok mint a Kínai piacos dugókulcsok hogy 1 erősebb húzás után kitágul.
Amúgy Extol-nak is van elég sok VDE fogója meg csavarhúzója is.Én nagyon keveset használom a csavarhúzót, ha valamit kell csavarozni akkor előveszem az ütvecsavarozót aztán kész. Ha viszont kellene napi szinten akkor egyértelmű hogy Wiha-t vennék!! Nagy termékpalettájuk van, és nagyon minőségi termékeket gyártanak.
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest