Új hozzászólás Aktív témák

  • buherka

    addikt

    válasz marsu #12433 üzenetére

    Mondod a nagy hülyeséget tesókám...amikor nem is vagy szemüveges. :D

    Ez a szemcsi titánium keretes + a szára meg egy Hibrid szálerősítésű polimer anyagból készül (carbon fiber). Valamint 360 fokban rugózik a szár. Szilikon tappancsos orrtámasz (mint a nők csöcsében... tudod). Súlya egyenlő a 0-val, ami nem utolsó szempont egy szemcsinél.

    A lencse meg ugye Carl Zeiss...amit a legdrágább Orvosi készülékek-ben használnak pl. Speciális mikroszkópok. 4 speciális bevonat van rajta. UV álló, Karc álló, tükröződés mentesítő, valamint monitor szűrő is van rajta. A lencse íve úgy van kiképezve, mint a szemgolyód görbülete, hogy ha forgatod a szemed, akkor egyenlő távolságban legyen a lencsétől. És még egy rakás más fejlesztés.

    Ha ezt kihozod 1K-ból...dobok neked egy cumit :R

    A szem ugye meg egy olyan dolog, hogy az ember szereti tisztán látni a világot, mivel ez a legfontosabb érzékszervünk...ha meg erre nem költ az egyén, akkor azt tudom sajnálni.

    Sokan panaszkodnak, egy idő után, hogy pl. fáj a tarkójuk (mivel itt van a kisagynál a látóközpont) egy idő után. Aztán kiderül, hogy gagyi lencsét vettek 5-10k-ért és olyan löketet kapott a szemük, hogy 1-2 év alatt romlott a szemük egy egész dioptriát.
    Pont erre nem szabad sajnálni a lét :B

    Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Új hozzászólás Aktív témák