Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Williamgrant #1646 üzenetére

    De ne olyan legyen aki egyáltalán nem ért hozzá:D Na jó, lényeget már tudom, nem egyszerű. Alapokkal tisztában vagyok. Kár hogy ennyire macerás, notebook gyártóknak nyilván nem érdeke leegyszerűsíteni a dolgot. Készülhetne minden gép egpu ready verzióban, nem lenne rossz, na jó, felébredtem:) Én úgy számoltam éppen megérheti ha értelmes áron talál az ember vezérlőt és tápot hozzá, és ajánlott géppel próbálkozik. Egyéb esetben egyszerűbb út egy desktop.

    szerk: Ahogy látom sokat frissíteni nem kellene, ez nem olyan szakma. Esetleg ha időközben kiderül ajánlott gép-vga páros azokat bele lehet vinni. De erre már tényleg jó a kereső, csak be kell venni az összefoglalóba, hogy ajánlott kombókért használd a keresőt.
    Notebook topik sincs frissítve napi szinten, havi szinten sem, az sem olyan kategória. De 0 ismerettel is aki elolvassa már lesz valami fogalma a dologról. Egyébként oda tervezek kis updatet, de ott se vagyok gazdi ahogy sehol.

    Tenken Pont azért lenne jó az összefoglaló, hogy ne kelljen mindig linkelgetni, alap dolgok meglegyenek. Beesik valaki olvasson el minden hsz-t, holott a tények tudatában inkább legyintene, mint feleslegesen kérdezgetne. Másik esetben pedig utána nézne az infóknak, lehet-e ebből valami és már csak utána kérdezne.
    Lehet hogy neked van itt 300hsz-ed, lehet te értesz hozzá a legjobban is. De én ha 0-ról beesek ide ezeket honnan tudjam?:)

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák