Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz dobragab #1851 üzenetére
áh, valami kínai #&ß@%# csak annyi volt a lényeg, hogy nagy/széles legyen + magas cpi (a 10k-s logitech meg itt porosodik dobozban, mert számomra használhatatlan)
közben megvan, erről lenne szó [link], de van egy másik ilyesmi is tartalékban, ha esetleg ez meghalna, de feltételezem az is teljesen hasonlómod
köszi, ez tényleg jó, de a 'no action' parancsot hiányolom a listából, ilyen esetleg létezik?[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
erikexcessum
csendes tag
válasz erikexcessum #1848 üzenetére
Edit: már mindkét kábellel néha működik néha nem, windows 7en ugyanez.
-
dobragab
addikt
válasz erikexcessum #1853 üzenetére
Gariztasd az egeret, én is hallottam valami szériahibáról.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
ThePoweR
senior tag
Hali
Egy A4Tech X7 XL-750BF-nek megtört a kábele. Javítható lenne valahogy egyszerűen otthoni módszerrel?
Köszi előre is!
Dave
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok!
RAT 3 egér 5-10 perc működés után le áll teljesen. Ki alszik a lézer is.
Rendszer win 8.1.
Nem lehet kompatibilitás probléma?Üdv.: mgm81
-
turnesjoska
csendes tag
Hello
CPU-t cseréltem a gépben, eddig használt egeremet egyszer csak nem ismeri már fel a Win10.
Úgy látom az eszköz kezelőből eltűnt a HID kompatibilis egér, és csal ps/2 kompatibilis illesztő driver van fent.
Régi driveremet leszedte a Win10 rendszer, vagy a CPU csere csinálta?Hogy tudom visszavarázsolni ezt a HID illesztőprogramot.?
Köszi a segítséget, google a barátom, de ez most kifogott rajtam, nem találom a megoldást.
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Mi lehet kezdeni egy olyan egérrel aminek a görgője előre-hátra ugrál, ha görgetem valamelyik irányba. Ez a monitoron elég idegesítő, mikor az ember görget egy szöveget lefele, és ide oda ugrál a görgető sáv.
Szóban forgó egér: Genius NS-6005
-
PitLee
őstag
válasz nemethchek19 #1861 üzenetére
Ha szeretsz bütykölni 1 fél csepp nyakolaj is segíthet (kontakt spray, wd40), de ritka amikor ennyiből megússza az ember, és akkor jön ez, és ha ez sem akkor csere, több féle magasságban létezik, a lábai általában egyformák(3 adat 2 rögzítő)
-
turnesjoska
csendes tag
válasz turnesjoska #1859 üzenetére
Chipset frissítés után helyre állt, 6 órám ment el vele
-
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Kis segítséget kérnék Logitech gaming szoftverrel kapcsolatban.
Miért van az, hogy a gép bekapcsolása után még külön be kell lépnem a logitech programba, hogy az egér világítása átálljon a beállítottra? Pedig még direkt be is állítottam, hogy az egér tárolja a beállításokat.Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
matesz5
csendes tag
Sziasztok.
Nekem olyan problémám lenne, hogy az egerem jobb egér gombja nem működik megfelelően, nem érzékel folyamatosan, ha nyomva tartom a gombot. Erről lenne szó: https://eger.arukereso.hu/sharkoon/drakonia-black-p284478621/#termek-leiras
Körülbelül 2 év 2 hónapos az egér, szóval lejárt a gari. Mit tudok csinálni?
Javítható, és ha igen mennyiért?
Debrecen, Nyíregyháza városokban van rá lehetőség?
Választ köszi
Ha a pöttyös az igazi, rossz ember már nem lehetsz :D
-
matesz5
csendes tag
válasz jaffa 2843 #1868 üzenetére
Az a baj, hogy nincs olyan ismerősöm :/
Ha a pöttyös az igazi, rossz ember már nem lehetsz :D
-
MaTpr0F
senior tag
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok. Van egy Logitech M505-öm és már kétszer cseréltem benne a mikrokapcsolót de harmadjára is megpurnyadt. Az ajánlott kollegátol veszek most japán kapcsolókat a kinaiak helyett, viszont ahhoz, hogy szétcsavarozzam mindíg le kell hámozzam azokat a matricákat amin az egér csúszik. Most ha leszedem harmadszorra is nem biztos, hogy vissza tudom már ragasztani őket mert már így is eléggé megviseltek. Honnét tudnám ezeket pótolni vagy mivel? Köszönöm.
-
dobragab
addikt
válasz Chuck Norris #1872 üzenetére
-
regener
veterán
SS Kana i-Cafe-ban mikrókat cseréltem, viszont amikor kiszedtem a jobbgomb mikrokapcsolóját akkor a legfelső érintkezőnél lévő karika a lapban futó kábellel együtt kimozdult (nem szakadt le), gondoltam ha visszarakom felfűzve a hozávaló tűre akkor jó lesz. Összeraktam az egeret és a jobbgomb kivételével működnek a gombok.
Mit tudnék azzal a felszakadt vezetékkel kezdeni vagy menthető egyáltalán?Egy gyors rajz a szemléltetésre, a piros szín jelöli a felszakadt kábelt + karikát:
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
-
regener
veterán
válasz jaffa 2843 #1876 üzenetére
Köszi, próbálkozom.
Amúgy érezhetően jobb a bal egér az Omron kapcsolóval a TTC után.
-
stahlhelm79
csendes tag
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy elhalálozott a Trust vezeték nélküli egerem USB receiver-e: ha bedugom, nem látszik device manager-ből (win7), és a receiver forró lesz 1 percen belül. Erről van szó:
http://www.trust.com/en/product/17176-maxtrack-wireless-mouse-black-greyViszont van egy másik Trust cuccom is, ez egér+billentyűzet:
http://www.trust.com/en/product/18768-nola-wireless-keyboard-with-mouseEnnek mindene jó. A kérdésem az, hogy a 18768 receiver-ét át lehet-e programozni a 17176-os egérre? Úgy, hogy közben vigye a billentyűzetet is? Semmi hack-et nem találtam a neten...
Azért lenne ez jó, mert a 17176 egér nagyon kényelmes, sokkal jobb, mint a 18768-ban lévő.köszi előre is
-
kmisi99
addikt
Ha az egérgörgő rosszul működik, azaz folyamatosan ugrál, szóval hol le hol fel görget mikor görgetek, akkor maga a görgő érzékelő az haldoklik vagy csak tisztítani kell? Mert van két tökjó vezeték nélküli egerem, és mind a kettő görgője így ment tönkre, hogy gyakorlatilag a végén már csak ugrált ha görgettem, szóval fel le fel le le le fel fel. De egy hibás egér görgőjét átforrasztottam, de ugye az nem 2 perces művelet.
-
félisten
Sziasztok
Gyors segítség kellene.
Van egy Logitech M185 egerem, illetve lett egy M705 is. Gondoltam kipróbálom az Unifying dolgot amit a M705 vevője támogat, és segítségével fel ismeri mind a két egeret is.Azonban most a M185 vevőjével nem megy a M185, és sajna a M185 vevője nem Unifying.
Lehet ezzel valamit tenni vagy kuka?
-
félisten
válasz szabonagyur #1884 üzenetére
Megoldva, connenction utility-vel tudtam párosítani a régi vevőhöz.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Van egy logitech mx 510 egerem. Tok jol mukodik, viszont amióta ujratettem a Windowst szabálytalan időközönként megakad. A billentyűzet is ezt csinalja, pedig nincs kiugró procihasznalat, semmi. Masik géphez kötve jol működnek. Sztetek mi lehet a gond? Egyebkent mar a win telepitese közben is fennáll a problema
-
regener
veterán
válasz dangerzone #1886 üzenetére
Nem lehet hogy az alaplapoddal van valami? Mivel csak az adja neki a kakót meg a billentyűzetnek is.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz dangerzone #1888 üzenetére
Próbálj a driverekkel machinálni. Eszközkezelőből töröld őket, majd húzz fel egy intel chipset drivert. Egy próbát megér.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
dobragab
addikt
válasz dangerzone #1888 üzenetére
Pakold fel rá próbaképp a 4.00-s SetPoint-ot, abban spéci MX510-es driverek vannak, pl. 800 DPI-n megy tőle.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Következő a problémám. Adott egy Logitech G600-as egér, aminek az a baja, hogy lefelé nem igazán görget. Hogy lehet ezt orvosolni, mert nem igazán lenne kedvem egy 25k-s egeret emiatt kidobni.
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
válasz bajtokarpi #1891 üzenetére
Ú, ez engem is érdekelne. Nekem ugyanez van, csak felfelé nem görget, másik irányba meg tökéletesen. Mondjuk az én egerem nem volt olyan drága, de akkor sem szívesen vennék másikat.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
dobragab
addikt
válasz bajtokarpi #1891 üzenetére
G600 görgője elvileg optikai letapogatásos cucc. Szóval egy szétszedés, pucolás szerintem megoldja.
(#1892) weiss
Milyen egér?
-
-
gorillaZZZ
csendes tag
hali
hogyan tudom a polling rate-et 1000hz-re állítani? kell a jatékhoz de egy progival nézem,hogy ilyen 120hz-eket produkál csak..segítség
-
dobragab
addikt
válasz gorillaZZZ #1897 üzenetére
Milyen egér?
-
dobragab
addikt
válasz gorillaZZZ #1899 üzenetére
Nem hinném, hogy bármit is javítana rajta, és az is simán lehet, hogy nem bírná az 500 / 1000 Hz-et. Mindenesetre csak Win7-ig lehet, afelett nem. Itt egy leírás. Vigyázat, az USB-portod bánhatja, lásd egeres összefoglaló 5. fejezet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest