Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    aktív tag

    válasz underdark #1032 üzenetére

    Az hogy melyik a "jobb" játék, az teljesen szubjektív, megfogalmazhatatlan dolog, mert abszolút ízlése válogatja. Számodra az EAFC-nek jobb a játékmenete (nem fogalmaztad meg pontosan miért is), számomra pedig egy játszhatatlan műanyag vacak, amiben a nők bevezetésével örökké búcsút lehet inteni a valódi fizikának.

    Nem tudom mennyit játszottál az eFootball-al, én megjelenés óta nyomom, de még mindig nincs teljesen kész a keretem, még mindig van ötletem, hogy hova kit kellene megszereznem, arról nem is beszélve, hogy párhuzamosan több keretet is lehet építeni annak, akinek van rá motivációja. A játékosoknak karakterisztikája van, ami jelentőséggel bír a meccseken, ha kicserélsz egy "Prolific Wingert" mondjuk egy "Roaming Flank"-re, teljesen máshogy fog viselkedni a csapatod azon oldala, de két ugyan olyan játékstílusú, két ugyan olyan OVR értékkel rendelkező játékos között is nagy különbség lehet a karakterisztikájuk miatt. Itt jön be az egyediség, ami maga a felhasználó képvisel, amivel megtudod teremteni a saját stílusod a pályán, és amit szem előtt kell tartanod, amikor építed a csapatot.

    Ez a különbség a két játék között, de szerintem Közted és Köztem is: Te azért játszol, hogy ki grindold a Packjaid, amiből vagy nyitsz egy jót vagy nem. Én pedig azért játszom a meccseim mert élvezem a játék adta lehetőségeket, élvezem a focit, és azt, hogy (nyilván egy játék keretein belül, de) a valósághoz közelebbi akciókat tudok végrehajtani. És várom, hogy mikor jönnek a Packokba azok a játékosok akiket szeretnék. Ha pedig van elég Coin, garantáltan megtudom őket szerezni. Elég a két topic hozzászólásait elolvasni, és egyértelmű hogy melyik játék miről szól.

    Számomra felfoghatatlan miért jó a EAFC féle grind, de Nekik meg az felfoghatatlan hogyan szerethetek egy olyan játékot amibe alig van licensz, kevés a stadion, nem annyira túlszaturált a grafika, stb... Nekem nem ingerekre van szükségem, csak jó meccsekre. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák