Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz D1Rect #14495 üzenetére

    Akkor magyarázd el kérlek, hogy ezen a meccsen hogyan lehetett volna nyerni?
    Nem gond, veszítettünk, nem hibáztattam egyiket sem,nem volt flame. Az enemy beírta, hogy "gj jugger sry your team was tard".
    Kapsz egy ilyen invokert (offlane with gyro) meg egy ilyen bara supportot magad mellé (toplane-en volt velem) és kb. tökmindegy mit csinálsz, főleg egy farmolt void ellen.
    És abban igaz az elo hell, hogy 2-3k között több ilyen tardot sorsol melléd mint 5k-nál.
    Ezért is nem megyek rankedet, mert kvázi ugyanaz lenne mint a normal, csak jön mellém 1-2 ilyen ember azt csúszik még lejjebb, halmozódik a probléma, 22-es csapdája.

    Másik véglet is van, mikor az enemynek dobja ezt, csak azért, hogy ne az legyen, hogy mindig a másik a hülye. Persze itt is volt egy inkompentens sniper, aki szarrá feedelte a midet tusk ellen és 25 percnél kb. egy power tread + ring of aquila párossal rohangált, aztán belopott pár killt amivel lett a végére item rajta de a meccs 80%-ában semmit nem ért.
    Ezt a game-t az Earth Spirit vitte el nekik, olyan feedet adott a trilane-ünknek, hogy behozhatatlan volt az előnyünk tőle. (nálunk meg cm+alche páros nyerte meg, mert jöttek velem és supportolták a killeket az elején)
    Ezen a meccsen pl. Tusk teljesen jó player volt de hiába tudna feljebb mászni megkap egy ilyen Earth Spiritet és viszi is lejjebb az MMR-jét hiába volt nagyon jó.
    És nem válogattam a meccsek között, ez az utolsó 2 játékom. Mindig ez van. Aki mellé besorsolja a tardot, az veszít.

Új hozzászólás Aktív témák