Új hozzászólás Aktív témák

  • -Faceless-

    őstag

    válasz ígyvanferi #14017 üzenetére

    PL, és Oracle nincs benne a poolban, de szerintem csak az átalakítás miatt először balancolni akarják. Talán a következő fő frissítésben bekerülnek, na akkor szép meccseket fogunk látni.
    ET-vel szerintem nagy terveik vannak, elég brutális dolgokat lehet összekombózni vele manapság phoenix-el mintha egymásnak lettek volna teremtve, egyszerűen a stun, a negatív armour, mondjuk dazzle ultival, rá egy supernova, és máris 150 dmg/s az egész ellen csapatnak, de szimplán csak supportokkal, mindeközben még a carry-k is dolgoznak.
    Meepo szerintem egyszerű silencerrel, dp-vel, sven könnyedén megbírkóznak. Pudge nem hiszem, hogy bele illik a mai csapatokba. Chaos Knight-al az a baj, hogy fix számú illúziókat lion azonnal eltakarítja onnantól kezdve, meg csak egy sokkal rosszabb sven. Undying szerintem elbírna egy kis átalakítást, ha carry, akkor sokkal jobbak is vannak nála, ha meg support, akkor csak minden 3. percben elfeedel egy tombstone-t. Kunnkának szerintem nyugodtan lehetne helye a Tinkeres trükk óta a kedvenceim közé tartozik.

    A Bloodseeker Zeus kombóra is kíváncsi leszek, remélhetőleg kezdenek valamit ET-vel is, Bounty is 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a porondon lesz, és az is érdekes lesz, miként fogják Linát hasznosítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák