Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Xelloss #13647 üzenetére

    Én vagyok akkor az ellenpélda. Hónapok óta, csak All Pick játszom, egyedül. Volt egy időszak két ünnep között, hogy Win/Lose arányom -10-ben volt. Akkor majdnem feladtam. Erőt vettem magamon, elkezdtem minél többet tanulni, elemeztem a hibáimat, gyakoroltam a wardolást, és belekóstoltam a carry, tank pozíciókba is. Ez utóbbi nagyon kellett. Mert alapjáraton support vagyok, de ha a csapat úgy kívánja most már tudok Tank-ot, és Carry-t is játszani. (Carry-t mondjuk nem szeretek, annyira nem megy)
    Mindig figyelem az enemy picket és úgy választok, szerintem ez a legfontosabb! Sosem szabad önfejűen választani, hogy "én most ezzel akarok játszani, alkalmazkodjon hozzám a csapat". Ez segített abban, hogy +8 as Win/Lose arányom van jelenleg. Ez sokaknak nem jelent semmit. De nekem igen. 547 óra játékidőm van, ami nevetségesen kevés. De úgy érzem jó úton haladok, lassan de biztosan fejlődök. Jó meccseket játszom, nem is emlékszem olyanra az elmúlt 20-30 meccsből amikor a csapattársaimat kellett volna hibáztatnom. Élvezettel játszom. Tegnap este elértem a 300. győzelmemet, nagyon örültem neki. Izgalmas meccs volt az is.
    Szerintem az a legfontosabb, hogy felül kell emelkedni azon a gondolkodásmódon, hogy "mindig a másik a hibás".

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák