Új hozzászólás Aktív témák

  • Иван

    őstag

    válasz MaciG #12266 üzenetére

    Attól függ. Ha sok a cc akkor bkb, ha sokat gankelsz/az ellenfélnél sok a meele/sok a teamfight agha. Bár én régen vipernek mindig aghát raktam, rájöttem h sokszor fölösleges. BKB, raw dmg (mkb, deadlaus), ac, hot ezek sokszor jobbak. Főleg ha a game belassult, akkor érdemes inkább ezekre menni, nem aghára. Az agha szerintem inkább ilyen deathball/push stratokra jó.

    DROP RENDSZER

    A drop rendszer azért lett átalakítva, mert a rotáló itemek közül 99% 1 centes BZZ pugna bracer volt. Ez senkinek se jó, mert cserélhetetlenek, eladhatatlanok, és a valve se húzhat re róla nagy sápot a marketen. Az új dropok egész szettek egy jóval nagyobb halmazból elvileg, de ritkábban esnek. Azért van kevés drop most, mert az eloszlása a TF2 drop rendszeréhez hasonlít. Most nem a meccsek végén dönt a játék, hogy kapsz-e valamit, hanem bizonyos idő intervallumban vagy jogosult X db dropra Y valószínűséggel. (TF2ben minden csüt. reggel indítják törlik a dropokat, és hetente kb 18 dropod lehet). Ha elértél ehy bizonyos időt, a rendszer jóváír neked egy dropot, de ezt nyilván csak meccs végén fogod megkapni. Szóval mindegy, hogy 10db 10 perces meccset játszol, vagy 1db 100 perceset.

    Én még egy dropot se kaptam és nem is láttam. A rendszer még kialakulóban van amúgy, szóval még lesz finomhangolva. Amit nem tudok, hogy mivel most a garantált drop/lvl és a garantált min. rare/5lvl eltűnt, mi értelme van a lvl rendszernek. Eléggé pointlessnek tűnik.

    i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

Új hozzászólás Aktív témák