Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz #48967168 #370 üzenetére
azokat kivették a javított patch-ből. én már csak az 1,6 GB-os letöltést szedtem le és ott már nem is volt dojcsland. autó 1-2 új volt csak fellelhető.
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
csabsz13
aktív tag
válasz #48967168 #372 üzenetére
ha már megvannak - és hát ugye ezek szerint megvannak - nem gondolom, hogy sokat kell rájuk várni. jönnek hamarosan az újabb pályák, én azt hiszem.
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
csabsz13
aktív tag
válasz stickermajom #403 üzenetére
igen, ezzel indítottak most (vagy tényleg eddig is le volt értékelve így - én a megjelenés napján vettem, de úgy rémlik hogy tényleg akkor is akciós volt) és biztos, hogy legalább 1x jobban olcsóáras
-
csabsz13
aktív tag
-
csabsz13
aktív tag
paypay regisztráció kell (paypal.com).
oda utalsz a saját bankszámládról - kvázi feltöltöd a paypal számládra a pénzt.
steam-en bevásárolsz és fizetésnél azt jelölöd be, hogy paypal-lal fizetsz.
átvisz a paypal fizetési oldalára, beírod az azonosítódat, jelszavadat és onnan leemelik az összeget.
ilyen egyszerű.csak ha még nincs paypal account-od, akkor siess, mert úgy rémlik, hogy 1-2 nap míg a visszaigazolás a regisztrációról és a rá utalt összeg is megérkezik biztosan.
-
csabsz13
aktív tag
így is csinálhatod!
az én accountom bankfiókban való feltöltéséhez csak ennyi plusz infót ír, ezt kell betartani:Important!
The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as Csaba Bognár. Read more
Use your PayPal Customer Reference/ID exactly as it appears below and enter it into the payment description field when transferring money from your bank to PayPal. Read more
Beneficiary name BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám 10918001-0000000115050684
Transfer ID C163G5VPQ52M2P0
Enter this as a payment referencekvázi egy unicredites bankszámlára utalsz és megjegyzés rovatba beírod a Transfer ID-t. plusz fontos, hogy a te neveden (amivel regisztrálsz a PayPal-ra) legyen a bankszámla, amiről utalsz.
-
csabsz13
aktív tag
simán :-)
Egy ősrégi (kb. 6 éve vehettem 25.000 Ft-ért) kormányom van, forcefeedback van rajta, szóval talán nem annyira gagyi.
Érdemes megpróbálkoznom vele a játékban? (amúgy majdnem 20 éve billentyűzettel játszom autóversenyt is, a teljes CMR sorozatot és a Dirt sorozatot is beleértve )
A kérdésem arra irányulna, hogy régi kormányokkal is élvezetes lehet-e a játék, vagy csak az új csúcsszuper kormányokkal érdemes próbálkozni?AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
csabsz13
aktív tag
válasz Csapoati #425 üzenetére
megtaláltam! az a baj, hogy elvittem raktárba, így nem tudtam pontosan, de rákerestem a nagyobb gyártókra és kép alapján beugrott. nagyon örülök, mert féltem, hogy már driver-t sem adtak ki win7-8 esetére, de most látom hogy van!
ez a logitech volna az...AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
csabsz13
aktív tag
válasz #70869248 #542 üzenetére
"Aki egy autós játékot komolyan gondol az szvsz kormányt használ (mivel az az autóban az irányítási eszköz), aki meg nem gondolja komolyan az meg nem értem miért érdekli a versenygés, meg a köridő...mit akar bizonyítani, hogy egy autót jobban elvezet billentyűzettel?!"
tudod: JÁTÉK.
-
csabsz13
aktív tag
válasz #70869248 #546 üzenetére
semmi gondom nincs a külön kategóriákban versenyzéssel, szerintem is rendben lenne úgy.
de: kicsit túltoltad szvsz a billentyűzettel való irányításról a véleményed taglalását. én 20 éve játszom autós játékokkal billentyűzettel, szerintem jó vagyok benne. ha valaki kormánnyal ügyesebb, játsszon azzal. mondjuk én sosem méregettem az időmet on-line versenyekben, kiírásokban...
1. azért nem billentyűzettel gyakorolnak, mert nem azzal irányítják a való életben sem. de ők a való életre gyakorolnak, szóval szerintem ez itt most invalid szerintem.
2. szerintem meg a játék és a versengés egy és ugyanaz. élvezem és közben izgulok a köridő miatt... de ez véleménytéma, így nem hiszem hogy nekem vagy neked lenne igazad. van aki így látja, van aki úgy.amúgy visszaolvastam a legelső kommentig ezt a thread-et és úgy látom nagyon félrevitte a témát az a pár hozzászólás az 510-518. között, mert bele lett keverve az autók csoportjai és a kontrol kérdése.
kis technikai hozzászólás: én pl. billentyűzettel van hogy 1 mp alatt 8-10 leütést is beadok a gépnek, több funkciógombbal (fék, kézifék, jobbra-balra váltva). tehát lehet, hogy a satufék és padlógáz van beprogramozva, de ezzel is lehet dolgozni.
általánosságban szerintem azzal verted ki itt a biztosítékot sokaknál, hogy leírtad - nem szó szerint, hogy aki billentyűzettel játszik az kvázi lame...mert csak kormánnyal vezetnek a komolyak...
[ Szerkesztve ]
-
csabsz13
aktív tag
válasz #70869248 #550 üzenetére
kormányom nekem is van már majd 10 éve, de mivel csak éjjel tudok játszani, zavarná a gyerekeket a zaj
szóval marad a bill. viszont nekem ettől még fontos a vezetősdi. csak arra akartam rávilágítani, hogy ezt nem szabadna megkérdőjelezned azzal, hogy leírod azt amit leírtál.és nekem azért furcsa, amikor ilyeneket írsz, hogy "Ettől még egy autót sem fogsz elvezetni, másodpercenkénti 8 jobba-ballra nyillal, mert ha az a kerék kitér max fordulatra akkor a tömegmozgás himer-hamar lerendezi a többit.." mert a konkrét szoftverre gondolva nem hiszem, hogy ilyen alaposságú programozás van mögötte. többen is megírták véleményként, hogy azért ez nem az a valódi szimulátor.
de ez megint az a különbség, hogy van aki vérkomolyan vesz dolgokat és elvárja ezt mindenkitől, és van aki elfogadja azt, hogy más nem ugyanazzal a céllal ül le egy játék elé.AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
csabsz13
aktív tag
válasz #70869248 #554 üzenetére
nálunk a kialakítás miatt behallatszódna a kormány (plusz már nyitva kell hagyni az ajtót, mert fél a szentem a sötétben ) + szerintem az én kormányon bazi hangos...
amúgy az említett játékokban kíváncsi lennék a különbségre a billentyűs és a kormányos idők között. tudnál példákat írni? vagy megnézni hol tudom?
-
-
csabsz13
aktív tag
hír, ha valaki most venne VGA-t, drágább fajtából:
http://prohardver.hu/hir/dirt_rally_jar_amd_radeon_r9_390_390x.htmlAMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest