Új hozzászólás Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    válasz #41635072 #6935 üzenetére

    Oké! Elismerem: Nem jobb...!
    Akkor meg Te is ismerd el, hogy neked a másik jobb. És most itt a hangsúly a "NEKED" szón van.
    Ezt már egyszer átbszéltük itt a fórumon. A legfontosabb tényező a nézőpont. Én ismerek kb 30-40 embert akinek egytől egyíg digije van és nekünk jó. Mi ezeket a csatikat szeretjük, azt se tudjuk mi az az epg, soha nem is fogjuk használni. Nem töltünk fél napokat a tv előtt, csak 1-2 órát, akkor megnézzük mi megy valamelyik dokumentum csatornán, max megnézünk egy filmet, oszt jóccakát.
    Gagyi beltéri? Hát hadd legyen gagyi, nem kell reggel kifőzze a kávét mire felkelek, csak adjon valami néznivalót.
    Szar a vétel? Mért a többi műholdasnál nem szar? Egyetlen egy UPC-s kollégám van, múltkor versenyeztünk kinél megy el hamarabb az adás... Döntetlen lett, szinte másodpercre ugyanannyit láttunk a filmből. Se jobb, se rosszabb...
    LCD tévére nem jó? Na bumm! Nincs lcd tévém. És a közeli ismerőseim között is csak egyet tudok, neki meg digije van. Jó, nem a legfaxább, de Ő is azt mondja, hogy így legalább azt néz amit szeret és nem azt ami van... Ha olyan qrva jó minőségre vágyunk beteszünk egy dvd-t.

    Szögezzünk már le egyszer és mindenkorra valamit: Akinek digije van annak az a jó és természetes, hogy megvédi. Az is természetes, hogy mások meg megvédig a upc-t, mert nekik az van.
    De! Ha én nem járok upc-s fórumba fikázni, akkor hagyjanak már engem békén itt a digis fórumban...! Neked az jó, nekem ez! Ennyi!
    Ne basztasson már senki azért, mert én ezt szeretem. Én sem basztatok senkit, mert az nem ezt szereti.

Új hozzászólás Aktív témák