Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Bandus99 #6611 üzenetére

    Ki állította ki a számlát a kiszállásról? Az ember a digi alkalmazottja volt, vagy egy alvállalkozó? Mert ha utóbbi, akkor érdekes történet mindenképp.
    Ha a digi alkalmazottja volt, akkor azért ment ki, mert a saját eszközüket kellett megjavítani. Saját ember saját autóval. Ha szolgáltatni akarnak neked, és az érdekkörükben felmerült hibát elhárítani, akkor ez nekik fizetős.
    Ha külsős vállalkozó, akkor még nagyobb a baj, hiszen Te vele semmilyen szerződésben nem állsz, nem hívtad fel, és nem kérted más tulajdonának megjavítására, tehát nem is fizethetsz. Elvileg ha külsős ember volt, akkor a megrendelő és a teljesítő között keletkezett szerződés a hiba elhárítására, amihez neked megint csak semmi közöd. Persze azért kérik, mert kenik ez jó. Persze törvénybe ütköző, de ez ilyen, ha 10-ből 3 benyeli, az nekik tiszta pénz. Ez viszont már a megtévesztés fogalma, hiszen azzal, hogy azt mondják, ez a Te sarad, tévedésben tartanak. Másképpen lehúzásnak is hívják, nyilván a keleti szomszédtól sikerült áthozni ezt a mentalitást.. Az se érdekel, hogy a digi késve, meg keveset fizet, el lehet menni kapálni, disznót nevelni, vagy szalag mellé robotolni.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák