Új hozzászólás Aktív témák

  • Nietzsche_

    tag

    Pár napja valami nincs rendben a Hyundai masinámmal... Duál készülékről van szó, s az egyes tévén tökéletesen működik minden, szépnek nevezhető képpel. De a kettes ('másodlagos') tv-n valami viszont nagyon nincs rendben. Az egy dolog, h. frissen újraindított beltérinél már nem százegyes a kép, de folyamatosan romló kép után, kb. 5-50 perc alatt teljesen eltűnik még maga a csatorna is, ahova be van állítva (maximum idő max akkor sikerül, ha előtte 'hideg volt' a készülék). Nagyjából kb. olyan, mintha folyamatosan egyre inkább eltűnne a jel... :S Ezt követően újraindítgatom, áramtalanítom, ki-be kapcsolgatom, s ha szerencsém van újabb 5 percig élvezhetem az áldást :( De ez az egész sem sikerül mindig elsőre, többször be se jön, azután sem, h. ezt végigkínlódtam.

    Még egy érdekes tünet: Infrás kis ketyerén, ha kikapcsolom, akkor automatikusan visszakapcsolódik az egész... ebből arra is lehet következtetni nem, h. valamilyen friss jelet mindig küldözgetne a beltérinek? Még mielőtt jönne a potenciális kérdés: távirányítót eldugom, így nem a manók játszanak vele :C

    Valakinek van valami ötlete esetleg, h. mi lehet a baj? :F :(

    A készülék egyébként 1 év 8 hónapos, eddig hiba nélkül ügyködött.

    Hangsúlyoznám, h. a digivel nincs gond, mert a földszinten működik, egyszerűen maga a tv-n megkeresett csatorna tűnik el a helyéről. egyébként is az általatok leírt tünetek szinte soha nem voltak megfigyelhetőek az esetünkben, egy jól beállított nagy méretű régivágású tükör mellett nagy fenekű thomson, ill philips tvvel relatíve tökéletes a kép.

    A válasz(oka)t előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák