Új hozzászólás Aktív témák

  • frovery

    senior tag

    válasz Winnie The P #11159 üzenetére

    "A digi-nél +300 Ft-ért 82 csatorna ebből 8 HD-ban 3 beltérivel ebből egy HD-s. "
    Azért csak vitát szítottam, mi? :C
    A UPC Direct+ csomagban is 88csati van havi 2890Ft-ért. +500-ért kapod a 12HD csatit. Ez drága?
    Társkártya nem kell,mert azt ugye a saját használható beltérimmel megosztom, akár 10 felé a lakásomban. Csináld meg a buta kaonnal, aminek még a felvételét sem tudod pc-n lejátszani.

    A régi árakat meg hadjuk már. Ennyi erővel lehetne szapulni a pékeket, hogy most miért 300Ft 1kiló kenyér és nem 3,60??
    A Digi letörte az árakat ez igaz, azóta nem emelt ez is igaz de fejlesztett valamit? Most fél éve pár HD csatival. Ha 2 éve a UPC nem indít ennyi HD-t, akkor még mindíg leshednéd a single fejjel szerelt dual hunyadikon a kockaháborút.
    Az a baj, hogy aki a focinak él az nem lát át a szűrőn. Volt Digim 2006 nyarától,tehát van rálátásom. Szereltem is éveken kersztül nekik is alvállalkozóként. Azért beleláttam sok dologba, főleg a szolgáltatók közti különbségbe is. UPC-nél is van pár kivetnivaló a szolgáltatásában, van 1-2 igazán gagyi minőségű csati is, de összességében, ár/érték/minőségben ma már veri a Digit.
    Az áremelést meg nem fogja tudni kivédeni, mert ezidáig is veszteségesen üzemel, hát még ezek után. Gondolod ingyé adják az Eurosportokat és a többit is? Nem. Hidd el, előbb utóbb kénytelen lesz emelni, még ha sok embernek fájni fog. :Y :W

Új hozzászólás Aktív témák