Hirdetés

Aktív témák

  • Amur

    addikt

    fél óra röpke leforgása alatt 2x is majdnem behalt a 28-as hardcore barbim..
    1. mondom kipróbálom a public-ot hardcore karival. Nem is volt gond. Egy angol srác DH-val úgy hasított előttem hogy kis tulzással csak az aranyat meg a sárgákat kellett összeszednem utána.Aztán 1x csak kilépett egy "sry my mom call" chat üzenettel.
    Hirtelen belépett 3 másik ember,de ők ugye nem teremtek ott mellettem hanem elvoltak a bastion keep-ben..nekem meg jócskán megugrott a mob-ok életereje,ott voltam pont egy kék nagykalapácsos elite bandával szemben..pár másodperc után rájöttem hogy gyorsabban megy az én HP-m mint az övék,így egy leap ugrás és rohanás(12% movement speed-es cipő alap sztem hardcore karinál),megúsztam,gyorsan ki is léptem.
    2. lag szolóban.nem is kicsi. Rögtön escape-et nyomtam,aztán látom hogy a háttérben még mozog minden(az ilyenkor felugró kis ablak mögött..) gondolom a lekésett mozdulatokat még most nyomta le..gyorsan vissza poti lehúz,és gyak tovább..

    Második esetben egyebként mit érdemes csinálni? Hardcore karisok adjanak tanácsot,mert lag miatt nem akarnék behalni! (amugy esélyem sincs meghalni,tele vagyok life on hittel,vitality-s cuccokkal,armorral és majdnem 4k életerőm van normál act3ban..)

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Aktív témák