Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bunfi

    őstag

    Október 1-től a Destiny 2 alapjáték ingyenessé válik bárki számára, aki rendelkezik Steam fiókkal, New Light néven. A csomag tartalmazni fogja az eredeti alapjátékot és hozzá kiadott két story DLC-t (Curse of Osiris, Warmind) minden benne fogalalt tartalommal (story, raid, strike, fegyverek, ruhák) és a Shadowkeepel bemutatkozó Artifactot és a teljes szezonális eseményt és néhány a második év során bemutatott játékmódot,

    A Forsakent megvásárolóknak (konzolon már kapható, PC-n október 1-től) bővül a csomag a teljes második évben hozzáadott tartalmakkal, ideértve 3 raidet, és az Annual Passban foglalt minden tartalmat. Ez a csomag már 25 dollárért lesz megvásárolható, azonban ezért az alapcsomagnál jóval több játékmódot, fegyvert és felszerelést kapunk, köztük számos olyat, amely nem csak szép, de hatásosabb is az ellenünk felvonultatott ellenfelek irtására és a kihívások egyszerűbb teljesítésére. Azok számára, akik már rendelkeznek a Forsakennel szeptember 17-től ingyenesen hozzáférhető lesz a második év tartalomcsomagja, az Annual Pass.

    A teljesen új tartalom a Shadowkeep formájában érkezik, amelyben visszatérünk a Holdra, a küldetések mellett egy új raid (Garden of Salvation), egy új szezon (Season of Undying) is benne foglaltatik, ára 35 dollár lesz. Ha meghiteleznénk a bizalmat a fejlesztőknek, akkor lehetőség van a kiegészítő mellé megvenni a következő 4 szezont is, amely a Forsaken csomagban foglalt Annual Passhoz hasonlóan számos egyedi, de sajnos időben a szezonhoz kötött fegyver és páncél megszerzésének lehetőségét is magában foglalja a számos eddig még fel nem fedett tartalom mellett. Ennek ára 60 dollár, de a fentiek mellett még jár hozzá 3 exklúzív apróság is, egy-egy egyedi emote, Ghost Shell és embléma.

    A legkisebb csomag is a többjátékos módokat nem beleszámolva 100 órás nagységrendű elfoglaltságot tartalmaz, ha mindent szeretnénk teljesíteni, megszerezni. A már fizetős csomagokkal ez újabb százórányi elfoglaltsággal bővíthető.

    Azok számára, akik már megvették a játékot, de a sötétebb órákban megrendült a bizalmuk a fejlesztők munkájának minőségében azok most akár másik platformra is visszatérhetnek és eredeti karaktereiket játszhatják tovább, akár a konzolokról PC-re, akár PC-ről váltanának a konzolokra, azonban a ingyenes csomagban nem található tartalmakat az új platformon újra meg kell vásárolnunk, habár az ott megszerzett tárgyak és eredmények megtalálhatóak lesznek az új platformon is, csupán az exklúzív játékmódokhoz nem férhetünk majd a továbbiakban hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

Új hozzászólás Aktív témák