Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    válasz Gave #11259 üzenetére

    Ó, csomó lehetőség van életben maradni. Aspectnek beteszed Touch of Flame (ez a dupla gránát robbanás miatt kell), mellé meg a Heat Rise-t. Utóbbinál ha megeszed gránátot HP-t kapsz. Modnak ruhákba mehet elemental ordnance, bountiful wells, elemental charge, mellé meg két heal thyself mod. Utóbbi helyére mehet egy Well of Life is akár, ez egyéni döntés. Ha a BXR incadescentes, akkor a robbanások miatt mehet még egy Explosive Wellmaker is. (bár a két 5 energy-be kerülő Class item mod miatt utóbbira már valszeg nincs lehetőséged) Sisakba két ashes to asset, hogy hamar legyen Supered. Hja és empo rift, abból ölj, hogy nonstop jöjjön vissza gránátod, ha nincs épp Supered.

    Én nagyjából most így állok PVE-re, valszeg ez lesz a Day1 Raid buildem is, csak majd még farmolnom kell hozzá néhány Artifice slot-os rucit a 0 energy-be kerülő Lightfall modok miatt :D

    szerk: Ha valamilyen oknál fogva csak a sisakba csak egy ashes to asset modot tudsz tenni, akkor mehet mellé a Sharp Shooting mod, mert az ad bónuszt a veist stinger traithez a linearodnál.

    [ Szerkesztve ]

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák