Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz BOBAKILL #249 üzenetére
Közben meglett.
.A dolog nehezebbik része pipa.
Már csak egy ps3-at kell levadásznom, meg némi nyugtatót beszerezni...Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Adam_Shepard
addikt
Már a 2. ember erősítette meg, hogy belistázták PS4-re is a játékot. Komolyan, nem tudom, hogy mit gondoljak.
Itt meg elő is rendelhető egyenesen: link.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Adam_Shepard #252 üzenetére
Ez miért baj?
-
BOBAKILL
őstag
válasz Adam_Shepard #252 üzenetére
Ez érdekes. Eddig úgy volt hogy ps5 only lesz. Nm értem. Mondjuk veszettül örülnék ha jönne ps4re is, mivel ps5 gépem maximum februárban lesz csak.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz BOBAKILL #254 üzenetére
Igen, ezen csodálkozok én is, mivel nem mindegy az hogy 180.000 FT + 28.990 Az, hogy toljam ezt a címet vagy csak mondjuk 28.990...
Közben máshonnan összeszedeett morzsák alapján lehet, hogy a felsorolt featureok lesznek azok, amik eladják majd a kövi genre is a játékot/kokat (gyors töltési idő, fények, felbontás) mert majdnem minden megjelenik PS4-re is, amit behirdettek.
Kicsit olyan érzésem van most, mintha az lenne a tényleges PS4 PRO.
-
BOBAKILL
őstag
válasz Adam_Shepard #255 üzenetére
Én megvettem volna most a ps5-öt ha lehetne kapni. De ha jö a demon ps4re akkor ráér. Alap ps4em van, mondjuk nem tudom megbírkozik-e ezzel a grafikával. Bár a lust of us 2 ből kiindulva elképzelhető.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz BOBAKILL #256 üzenetére
Most, hogy ki akarom platintani az US és a JP verziót is a PS5 megjeneés előtt visszanéztem, mert így, hogy benne vagyok a játékban, nem néz ki annyira gányul. Amugy lehet hogy csak placebo, de az US verzio stabilabbnak tűnik.
Viszont megnézve ezt a videot a hype megint az egekben, mennyire gyonyoru mar bakker! https://t.co/xKEuVOkg9V?amp=1.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Adam_Shepard #257 üzenetére
Mi már meg is vettük a játékot, nagoyn várjuk már
-
Weareus
addikt
válasz Adam_Shepard #257 üzenetére
És a régiókód meg az account meg minden passzol amúgy?
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Adam_Shepard
addikt
plaitnazta innen valaki az ázsiai verziót valaha? Mindjart befejezem az USA verzát és még a remake elott be akarom huzni az azsiait is.
.
-
Adam_Shepard
addikt
Amennyire halott most ez a topik, annyira várom, hogy az új megjelenésekor, majd lehessen ide jönni a "kék lángoló páncélos megölt az elején" meg "mi a taktika ezek ellen" bejegyzésekre.
.
-
sp8787
addikt
válasz Adam_Shepard #262 üzenetére
Vagy mar megnezte evekkel ezelott YT-on mivel nem volt hajlando csak ezert PS3-at venni.
En is megneztem mert miert ne. Sokkal konnyebb mint az ezutan jovok kb. ez az amire emlekszem. Meg mintha hosszabb lenne mint a DS1.
-
Weareus
addikt
válasz Adam_Shepard #260 üzenetére
Áh semmi. Csak gondoltam, ha valaki kidobna neked egy itemet coopba, hogy könnyebb legyen a platina, akkor eseteg gáz van. De ezt írtad is már.
Figyu, én otttartokhogyvanazalángolókékpáncéloslovagazelejénéshogykellkinyírnimitcsináljak?[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Mellesleg én ezt a cikket olvastam a játékkról. Érdekes, hogy a szerző megemlíti Tinmant is, aki honi illetőségű és klassz kis végigjátszása van fent a Tecső nevű videómegosztó portálon. Én ugyan még nem néztem bele, mert nekem spoileres, a cikk viszont tanulságos, jól leírja, hogy miként nem szabad hozzáállni a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Elitista szemetek!
-
Bencus88
nagyúr
[link] Demons Souls Gameplay Trailer 2
Remélem már mindenki látta
-
hombre[EU]
veterán
látom benne vagy nagyon...majd jövök a pontelosztásokkal kapcsolatban
ps3-mon nem fejeztem be,mert kiköltöztem és másik gépem lett,újra meg nem álltam neki...de most befejezemLife, Uh, Finds A Way
-
őstag
Sziasztok! Most akartam épp írni hogy rendelem meg a ps5 meg a játékot,és hálisten van is topik a játéknak. Erre visszaolvasva nem is lehet venni csak februárban? Hát remélem nem kell addig várjunk. A másik hogy tényleg ez a rész a legnehezebb a ds sorozatból? Mind a 3 részt végig vittem nem igy egyszer, a blood borne platina is de ez a játék kimaradt nekem. Ezért is vártam nagyon ,hogy végre egy souls game Gondoltam becsattogok valahova és meg veszem erre nem is lehet kapni basszus de levagyok maradva..
-
chris0000
őstag
válasz Adam_Shepard #285 üzenetére
pont akartam tegnap, h ahogy írtad... már porosodni fog nekik a polcon... üdv.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz chris0000 #280 üzenetére
Senki nem játszik vele rajtam kívül? Én odáig meg vissza vagyok tőle, olyan gyönyörű a játék. Performance módban játszom vele, még 4K-ban meg sem néztem, de ez a 60 fps elképesztő sokat hozzátesz.
Szépen komótosan hal(ok)adok, és csorog a nyálam az egész élménytől!
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Bencus88
nagyúr
válasz Aciduzzu #287 üzenetére
Én tegnap valami 6-7 óra játék után mondom elalvás elött csak ránézek pár percre, hát még két órára kekötött.😂 valami Eszméletlen szép ez a játék.Én se haladtam valami sokat de eddig pazar, tényleg szavakat nem találok.
Amúgy halál után itt nincs lehetőségem vissza szerezni a soulokat?
-
Aciduzzu
aktív tag
-
-
Adam_Shepard
addikt
bármi kérdésetek van akkor nyugodtan.
.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Adam_Shepard #295 üzenetére
Hol tudok tárgyakat eladni?
-
Bencus88
nagyúr
válasz Adam_Shepard #297 üzenetére
Akkor discardolni kell őket gondolom
-
Brenor
aktív tag
Nézem a thevr demon's souls végigjátszását, és nem értem azt, hogy boss fight után miért tanácsolják azt neki, hogy a nexusban haljon meg és soul formban legyen. Ez miért jó?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Bencus88 #298 üzenetére
el tudod külodeni a starttal a stockpilehoz tartiba.
299: Azért, mert a játékban van 2 féle tendency. Ha a Nxusuban hlsz meg, akkor nincs kihatással ezek váltiozására.
Ha sokat halsz meg ember formában, akkor a fekete felé megy a dolog és keményebb ellenfelek jelennek meg a fekete- tiszta fekete alatt.
Ha sdegítesz megölni piros fantomokat és bossokat ölsz akkor a fehér felé fog a világ billenni.
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest