Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethchek19
aktív tag
válasz nemethchek19 #62393 üzenetére
Közben elejét vettem a dolognak és felhívtam a Dell Magyarországot a következő telefonszámon:
+36 (80) 016-157
A következőt mondta az operátor a telefonban.
- Nem szükséges a honosítás, 2020-ig ha problémám adódik a géppel, nekik azaz a Dell Magyaországnak jelentsem le közvetlenül.
- Nincs limit se állítása szerint a garanciáztatásban. Tehát nem az van, hogy 1 alkalom vagy évente 1 alkalom azért, mert külföldi a gép. Hanem bármennyiszer tudom garanciáztatni náluk.
-Felmerült a honosítás is. Ugyebár előző tulajdonosnál, amit kötelező megadni az a "company name" és az "zip code". Company name-nek azt mondta adjam meg a Kft. nevét akitől most pénteken közvetlenül vásároltam használtan a készüléket. Ezt nem kérdeztem de feltételezem, akkor a Kft-hez bejegyzett cím irányítószámát írjam oda a "Zip code"-hoz. Maximum az adás-vételi szerződést bekérhetik, ha garanciális javításra kerülne sor.Mit gondoltok, ezek helytálló információk lehetne? Valaki próbálta már így honosítani. Ha ne adj isten, mégis elutasítják a honosítást abból a későbbiekben lehet problémám? Szkeptikus vagyok, kicsit hihetetlennek hangzik az egész, de a Dell-es ügyfélszolgálatos ezeket mondta.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
jack982
aktív tag
sziasztok!
olyan kérdém van, hogy az mitől lehet, hogy mostanában az e6410-m elkezdett ciceregni.
akkor csinálja, mikor hdd led aktív. különösen win betöltéskor illetve programok indulásakor zavaró, mert akkor magasabb hangon nyivákol, de üresjáratban is csinálja, csak akkor nem annyira zavaró mert mélyebb hangszínen van.
akksit kivettem, úgy is csinálja, illetve másik töltővel is. töltő nélkül is, tisztán akksiról is ugyanaz.
köszi előre is a segítséget.illetve ma reggel, gép indulása nem sikerült, a win7 logó tekergésénél megállt és ki-be kapcsolás után simán indult. lehet köze esetleg ehhez a dologhoz?
[ Szerkesztve ]
-
FR33
aktív tag
Sziasztok!
Van egy dell inspiron 5570 radeon 530 4gb i5 8250u gépem.
Ennyire gáz a kijelző? Matt az ok...de hogy szinte fáj a fejem olyan homályos...legalábbis 80.000ft-os lenovo kijelzőn jobban szeretem melózni....nagyon zavaró. -
-
Memora
senior tag
Sziasztok, a Latitude E6540 (1920x1080) gépeknek mindnek ips a kijelzője?
Fancy quote placeholder
-
Memora
senior tag
válasz Dhampir #62409 üzenetére
Egy Elitebook 850 G1 és egy Latitude E6540 között vacillálok, mindkettő fullHD. Elvileg talán így is szebb a Dell panelje, ill. nagyobb teljesítményű "M" proci van benne, viszont az Elitebook design-ja nekem talán jobban tetszik. Még az is kérdés, hogy melyik van jobban összerakva, melyikben több a fém, stb.
Fancy quote placeholder
-
Gizmo94
veterán
válasz Memora #62407 üzenetére
Nem, de a TN-nek is van előnye az IPS-sel szemben. Gyorsabb válaszidő és magasabb kontrasztarány. Cserébe a rosszabb betekintési szögért és színhűségért. Megoszlanak a vélemények, minkettőnek vannak kedvelői és utálói egyaránt. Teljesen egyéni ízlés kérdése melyik jön be jobban.
-
The DJ
addikt
Még hogy nem fér be SATA SSD az M2 mellé a Latitude 5580-ba
Az 500-as M2 NVME kevés volt, úgyhogy ment mellé egy 500-as Lenovo. Kibontottam a házból, két oldalú ragasztó rögzíti alul, kapton tape felül. Így már egyből jobban elférek.
Sebessége sima SATA porton: [kép]
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
nemethchek19
aktív tag
Szeretném pótolni a Dell E5470-em HDD hiányát, külső usb 3.0-ás merevlemezzel.
Valaki használ Dell e-port dokkolóval külső hdd-t, ami folyamatosan működik minden esetben laptop bekapcsolt állapotában?
-
-
csaba1203
addikt
-
Gizmo94
veterán
válasz Memora #62420 üzenetére
Nekem egy TN paneles E6540-em van full HD 1920x1080-as kijelzővel és maximálisan elégedett vagyok vele minden tekintetben. Ez a kijelző számomra bőven megfelelő akkor is, ha nem IPS. Általában szemből használom a laptopot, nem hobbim, hogy oldalról nyúlkálva sandítsak rá, így pedig bőven jó mind fényerő, mind felbontás tekintetében is. Nekem a színei is rendben vannak, lehet, hogy vak vagyok. A teljes numerikus billentyűzet hasznos, nagyon jól érzékelhetőek a leütések, szóval rendben van a keyboardja nagyon. A gép összességében nagyon masszív, köszönhetően a tri metal háznak, egyedül a valami lehetetlen koszgyűjtő gumikeverékkel bevont palmrestért nem rajongok rajta, de legalább biztosan nem csúszkál a kezed. Azért a rendesen lezúgott árért, amiért ma mennek már ezek a szériák a nyugati selejtezések nyomán, szerintem bőven megéri bármelyik E6540, attól függetlenül, hogy az i7-es dedikált Ati kártyásat választod, vagy az I5 procis Intelest. Az enyém az utóbbi, nem gamerkedek laptopon. Amire használom, bőven elég 8Gb rammal is, de 16-ig bővíthető lenne. SSD-vel megy rendesen, nem egy mutatós eye candy darab, de egy megbízható, csendes, hűvös, barátságos gép, ennyi elég is.
[ Szerkesztve ]
-
nemethchek19
aktív tag
Valaki használ ilyet hűtőt m.2 pcie (nvme) ssd-nél?
Ér ez valamit?
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Miért van az, hogy egyik napról a másikra eltűnt a Dell rendszeréből az adott ST-hez tartozó összes infó Azaz gari ideje, a gép elemei stb. Pár napja még OK volt. Ma venném meg, de így elég fura a dolog.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
pohár
félisten
szokott ilyet csinálni párszor, nekünk meg a munkánkhoz kell minden nap, erre van olyan, hogy 5 perc alatt jutok el addig, hogy csak a ST-et be tudjam írni, olyankor nagyon kilehet valamelyik szerverük
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nemethchek19
aktív tag
Mi lehet az oka, hogy a fedél lehajtásakor a képernyő kikapcsolása és az alvó mód nem működik.
Dell Latitude E5470.
Energia gazdálkodási lehetőségekben és a speciális beállítások résznél is be van kapcsolva.
Használtan vásároltam. A palmrest-ben van az érzékelő? Lehet, hogy cserélve lett?
-
HARDVERAPRÓD
válasz nemethchek19 #62430 üzenetére
Le tudod tesztelni (Én egy 5480-on teszteltem le. Egy kis mágnest odaértettem a jobb sarokba, ahol van nekem az intel matrica) És le is állt alvóba, meg fel is ébred. Ha így megy akkor lehet a kijelző volt cserélve és a kis mágnes nem került vissza.
-
somasz
Topikgazda
válasz nemethchek19 #62430 üzenetére
Vagy nem lett bedugva a proximity szenzor az alaplapra.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Immy
őstag
Sziasztok, e7450 tulaj valaki megtudja erősíteni, hogy standard 2,5colos ssd-t tudok tenni a laposba?
Üdv.Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Szada85
aktív tag
Üdv újra.
Volt még pici vajúdás, böngészés, aztán a Black Friday környékén a német MM lökött még egyet az áron lefelé, így végül az Inspiron 13 7373 lett a kiválasztott, (i7-8550U 8Mb Cache, 16Gb Ram, 256 GB SSD, UHD 620 konfiggal).
Elégedett vagyok nagyon a géppel, kompakt, a tömege hajszállal talán a "könnyed" felett van (~1,6Kg), de egy kézzel kinyitva is tartható, inkább a Macbook Air ~1,25Kg-jához hasonlítva érezni pusztán a többletet.
Sebessége számomra kifogástalan, a boot is villámgyors, SSD-vel persze nem meglepö, az oldala betöltése is pikk-pakk megy. Az IPS kijelzö képe tetszik, a hangtól nagy dolgokat persze nem várok, videónézésre böven jó.
Elején kicsit megtréfált, az alap BIOS-szal úgy merült, mint egy betonkocka, 3-4 órát sikerült kihozni belöle "energiatakarékos" módban, neten keresve ez többeknél volt gond, kapott egy BIOS frissítést, egyelöre tesztelem, de az utóbbi ciklusokban már 7-8 óra környékét tud a frissítés után.
Ami kérdésem van, hogy a gyárilag specifikált 38Wh-s akksit a rendszerteszt inkább 33Wh-snak írja teljes töltöttségen, ez csak szerintem nagy eltérés vagy ez normálisnak mondható szerintetek?
-
PubliCat
tag
Sziasztok
Adott az aláírásomban lévő gép.
MEghalt a vinyó, vettem bele ssd-t, megoptobay keretet.
háttértárak közül csak egyet ismer fel, ami a winyó helyén van, amit optibaybe teszek, vagy a külső hdd-ba, azt nem ismeri fel.
Mi okozhatja ezt?
A woinyó vadi új,wd10jpvx 1tb, az ssd meg Adata Su800 512 gb
(ssd-n van oprendszer, az van a vinyó helyén)
"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "
-
hercii
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Dell G5-öt.
1050TI, I8750H-val. http://www.laptopszalon.hu/dell/dell-g5-5587-5587fi7ua3-laptop_34752-adatlap
Fix 60fps fölé nem megy a játék(League Of Legends)
innen ha droppol egyszer egyszer,érezhető,úgy gondolom nem kellene ilyesmi történjen.
mi lehet a probléma?beállítás,driver?ötletek?
a régebbi fos gépem is tudott többet ennél,vagy a párom integrált videkártyás amd-je. -
bb71
őstag
válasz davidcsaba93 #62445 üzenetére
A jobb oldali számot szorozd meg 2-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest