Új hozzászólás Aktív témák

  • Macccy

    senior tag

    Egyébként véget ért nekem is a játék, valami 105 órát tettem bele (eddig). Nagyon tetszett a történet és az ahogy kifejlődött, némi meglepődést is okozott a végére és nagyon filmes, megható is volt. Mikkelsen a végén jóformán egy epizód alatt lejátszotta a többi színészt.

    De volt egy ilyen dolog, csak nem találom youtube-on, talán meg tudjátok erősíteni, hogy nem képzelődtem: az előtt, hogy megtudtuk volna Clifford-tól, hogy Sam "az ő hídja, az ő fia", nem sokkal előtte az egyik alkalommal, amikor a pihenő szobából jöttem kifelé, a BB emlékképben Clifford azt hiszem születésnapi tortát vitt a babának. Volt már korábban is ilyen, de ez kicsit más volt. És meg mernék esküdni rá, hogy a jelenet legvégén azt mondta: "Happy birthday, Sam!" ..... ! Ezen elkerekedett a szemem már ott. És akkor ez után 1-2 órával jött az az átvezető, amikor elmondta halála előtt Clifford az igazat. Nem tudom, ti emlékeztek ilyesmire?
    És Sam miért lehetett annyira különleges Amelie/Bridget számára, hogy újra akarja éleszteni és még maga fel is nevelje ?
    .

Új hozzászólás Aktív témák