Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    Na, a GOG szerint 3 óra 33 percet játszottam a játékkal. Szóval erről szeretnék egy minimalista beszámolót írni.

    Először is a hardver:
    Egy sima 1080Ti-m van, FHD-n, ultra beállítások mellett nincs különösebben gondja, de azért be tud röccenni. Ez nem feltétlen a játék hibája, ugyanis én egy Seagate 5700-as vinyon játszok vele, szóval SSD-n lehet jobb lenne ez az eredmény. De ez nálam még a jövő zenéje. Szóval, akinek 1060 van vagy újítson vagy kénytelen lesz fhd low-on játszani.

    Látvány:
    Nyilvánvalóan nem sz*r, ettől függetlenül gondolom egy jobb kártyán sokkal szebb lesz. Megmondom őszintén nem volt gondom vele, elégedett vagyok. Talán a nappali város képén lehet észrevenni azt, amikor az otthonunkból felnyitjuk a redőnyt, hogy a távoli felhőkarcolók meg épületek kisebb felbontásúak. De utcán még úgy nem voltam, szal az ingatlanba visszakerülvén mentettem és kiléptem, mert mindjárt meló.

    Bugok:
    Én is találkoztam 1-2-vel, de nem vészes. Pl. nem lehet felvenni 1-1 loot-ot, vagy Jackie átsétált a liftajtón. Meg talán egyszer, amikor nem reagált a blokkolásra a jobb klikkel, de újra próbálva nem volt gond.

    A magyar fordítás:
    Nagyszerű. Eddig igényes, talán egy szót írtak kicsit el (de ez már olyan szintű szőrszálhasogatás, hogy csak na), de inkább egy ragról volt szó. És onnét is tudom, mert az első úgymond küldetésen leültem a gép elé és a Night City hálózatát végigböngésztem és mindent is olvastam.

    Karakterkészítés:
    Elég részletes, tényleg sok mindent lehet állítani. Női mellméret (3 opció), a szeméremszőrzet formáját és a színét is vagy pl. a mellbimbókat, fogakat, piercing, tetkók, hegek, haj stb... minden is. El lehet vele lenni.

    Érdekességek:
    Most ide írom, de pl. ha a tükörbe belenézel, akkor viszont beesik az fps, de összeszedi magát. Az is érdekes és furcsa (vagy illúzió romboló?), hogy a leltárba levéve a ruháidat látod a karakteredet meztelenül, azonban tükörbe belenézve pl. csak a melleid látszódnak, a nemi szervedet nem, oda felkerül egy bugyi. Ebből adódóan, ha lenézel, ott is bugyit látsz (gondolom, ha jönnek a modok, ezt valahogy ki fogják küszöbölni ;] )
    Az autót elég érdekes kormányozta Jackie, ugyanis sehogy. Kb. egy helyben áll a kormány, amikor kanyarodunk, amit persze, lehet mondani miért rovóm fel, de azért szerintem nem ártott volna megcsinálni, de lehet ez is egy bug.

    Maga a világ:
    Valóban beszippant, érdekes. Az NPC-k sűrűsége állítható, próbálgattam beszélni egy párral, talán eggyel álltam úgy szóba, hogy volt válaszolási lehetőség is. Aztán egy másik női npc előtt álltam, mondta, hogy húzzak a gecibe, vagy valami hasonlót, mert a képébe másztam xD Szóval eddig úgy néz ki, hogy reagálnak is rád.

    UI: Akinek nem esett le, női karakterem van. :DDD :K

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák