Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Jó gyerekek, meg is találtam a megoldást, csak rakéta vetővel megyek+ nevet változtatok. De közben néha bejövök hozzátok ts-re hallgatózni.
Ennyi bántást, már szipogok is, hol egy zsepi..........
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
ETOM
addikt
Nah megvan a gép csak sajna normális vga-m köv fizukor lesz sebaj haladunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ETOM
addikt
jah, csak P-s a lapom sajna Ezez a 8400GS...... vmi hihetetlen szar else tudom hinni. Még a COD4 is szarul megy rajt. xD
Már megvan a pénz nagy része csak fizetés 10.-én
6870 lesz vagy nagyobb még GTX 480 is tetszett ára miatt csak tápom lehet nehezen vinné. Majd el dől. Rem jól fog futni Crysis 2 végre!!! Annyit szívtam már vele.[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Nekem is volt anno átmenetileg 8400GS-em (Asus). Arra emlékszem, hogy Crysis 1-ben 800x600-as felbontásban teljesen minimumon sem volt képes tartani a 30fps-t. Az a kari egyértelműen nem játékra való, még alapszinten sem.
Egyébként nemrég volt 6870-em és most GTX480 SLI, mindkettőn jól megy a játék, nem kell aggódni. Bár a GTX-en sokkal gyorsabb, meg kell hagyni (nem az SLI miatt, egy kártyával is érezhetően erősebb), főleg dx11 alatt. Ha ez nem számít, akkor dx9-re teljesen jó a Radeon is. Annyit tudok, hogy nekem 1680x1050-ben very highon nem volt problémám az fps-sel multiban. A single pedig még extreme-n is játszható.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Igen a mostani 10. már elb@sztam gépre meg másra
Monitort kellet vennem.
Áh nincs semmi viz léggel megy 212 plus meg pár sfiw2 venti van gépbe.Pala: Ez egy EVGA 8400GS, de ez is gyenge bár nem is vártam mást őszintén tudtam h csak egy hónapig lesz a gépbe. (nem is tudom evga h adta nevét ehhez bár filmezni htpc-be bőven megfelel meg netre..)
Ennek örülök h ilyen jól megy most egy 1440x900-as monitorom van később lesz egy DELL full HD nem árt ha bírja azért.
Ha annyira nem bírom kérek kölcsön karira, de azért ott még nem tartunk.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hogy akar multizni? BIztos DX11 ULtra beállításon, V-sync on-al.
Tolj egy tuningot annak a nvidianak, hátha kapnál 2-3 fps-t.
Live-Die-Respawn
-
Pala
veterán
Én most úgy tolom! DX11, ultra, high texturák bekapcsolva, motion blur high, vsync on. Nemigen mozdul el 60fps-ről, csak amikor orbital lag van. Más kérdés, hogy így egyszerűen nem lehet multizni, egyrészt a motion blur miatt (high-on nagyon zavaró), másrészt mert egy nagyobb csata alkalmával egyszerűen nem látom az embereket az egész képernyőt beborító effektektől. City hallon volt olyan, hogy fél percig robbanások között nagy füstben bolyongtam és mindenhonnan szikrák pattogtak + hallottam, hogy lőnek, de azt nem láttam, hogy honnan. Aztán egyszercsak leszedtek, de utána killcamből se látszódott semmi!
De most a vga-k tesztelése miatt egy darabig még így tolom, aztán meg vissza very high-ra + ultra objektumok (hogy a távoli objektumok ne hirtelen jelenjenek meg a semmiből, mikor feléjük közelítünk)
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Persze én is sejtettem, hogy ez lesz. Maxon kész kabaré.
Gyorsan megkajálok aztán este mehet egy kis lövölde!
polonic: egyetértek, bár lowon még pont kellemes hatást nyújt, de high-on már kifejezetten szédültem tőle néhány perc után, szinte "folyik" a kép. Persze kikapcsolva jobb.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Corpuscle #7525 üzenetére
Pár ide vonatkozó Idézet a szabályzatból/fórumból:
"A csatákon egy kör Crash Site és egy kör TIA lejátszása után (a crash site nem 150, hanem 250 pontig fog tartani, így az idő is 10 perc helyett 15 perc lesz), ha egy csapat nyerte mindkettőt, akkor az ő győzelmükkel ért véget a war, azonban ha 1-1 az állás, akkor a másik pályán lejátszott szintén 250-es Crash Site a döntő."
-Nem teljesült
"Ha egy warról egyesség születik, akkor azt mindkét csapat war szervezője beírja az erre a célra megalkotott, hamarosan létrehozásra kerülő fórumba,.........."
-Nem teljesült
Még valami, amit nem találtam a szabályzatban, de valamelyik szervező felhívta rá a figyelmet korábban:
"Előre nem "megadott" játékost nem szabad behívni, ha valaki hiányzik, másik csapatból, pedig tilos."
-Nem teljesült
Ennyit a "Kupa" komolyságáról, és a szabályok betartásáról. A többit kifejtettem oricnak priviben.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Stanchore
senior tag
Ezt a klóksotist nézzétek, majdnem mindenkit egy lövésből szed le. Az ilyenektől kíméljen meg az élet esténként
Origin / Steam: Stanchore
-
ffodi
veterán
Jah vége, talán.....viszont a szabályzatnak nevezett akármiben szerepel, hogy az első 4 még játszik egymással, de számítsatok rá, hogy most be lesznek tartva a szabályok(talán esetleg, most az egyszer), mert a szervezőknek is érdekük a dolog, mert bent vannak az első 4ben. Igazából a tökömnek sem lenne kedve játszani ellenük, nem még1x, hanem egyáltalán. Meglátjátok 1-2 hónap és kongani fognak a c2 szerverek, mert addigra már mindenki megunja ezt a szart.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ziyan
tag
"Ha egy warról egyesség születik, akkor azt mindkét csapat war szervezője beírja az erre a célra megalkotott, hamarosan létrehozásra kerülő fórumba,..........
-Nem teljesült"
Ezért is mi vagyunk a hibásak, természetesen. Ha már itt tartunk, ti sem írtátok be... Nem halasztunk el warokat ezért, augusztus közepén...
"Előre nem "megadott" játékost nem szabad behívni, ha valaki hiányzik, másik csapatból, pedig tilos.
-Nem teljesült"
Külön engedélyt kaptak... jaa, hogy te inkább várni akarsz még egy hónapot, hogy mindhárman itt legyenek az adott csapatból? Oké, te tudod... én megbízok annyira egy csapatban, hogy megengedem az ilyesmit, hogy ne kelljen nekik rengeteg időt elkúrni egy ilyen szabály miatt.
"viszont a szabályzatnak nevezett akármiben szerepel, hogy az első 4 még játszik egymással, de számítsatok rá, hogy most be lesznek tartva a szabályok(talán esetleg, most az egyszer), mert a szervezőknek is érdekük a dolog, mert bent vannak az első 4ben."
Igen, kivételezünk magunkkal, már csak azért is, hogy Te örülhess, és hogy igazad legyen, talán esetleg, most az egyszer.
Talán ha észrevennéd, hogy heti 1 war HA van, és mindent megteszünk azért, hogy vége legyen... 3 war van hátra az egészből, természetesen szinte minden este ittvan mindhárom csapat az S... mindegy.
"Ennyit a "Kupa" komolyságáról, és a szabályok betartásáról."
Csinálj jobbat ezzel a kihalás szélén álló játékkal, szinte egyedül, mint Én... Semmi kedvem ezzel a wc-be való dologgal játszani, csak azért játszok nagy ritkán, mert hívnak...UI: nem lesz újra war az első 4 helyezett között, ezt jóval azelőtt már írtam Oric-nak is, hogy tudtuk, hogy az első 4-ben leszünk... Már akkor el lett döntve, arra nem is gondoltam, hogy a saját érdekünk miatt változtassak az ütemterven... az más téma, hogy Te kinézed belőlem.
-
Erdei88
veterán
Valaki le tudná írni nekem pü-ben a TS elérhetőségét, jelszavát?
-
ffodi
veterán
Reméltem, hogy valaki a szervezők közül reagálni fog a hsz-emre, külön örülök, hogy Te voltál az. Tény, hogy kicsit goromba, és hirtelenharagú, nameg nyers voltam az előbb, ezért bocsánat, de úgy érzem azért nagyrészt jogos, amit írtam.
"Ezért is mi vagyunk a hibásak, természetesen. Ha már itt tartunk, ti sem írtátok be... Nem halasztunk el warokat ezért, augusztus közepén..."
Igen mi sem írtunk, vagyis oric, ez tény, mi is mulasztottunk, de ez a kisebb probléma, ezt csak azért írtam, mert igazából az utóbbi időben ezt senki nem tartotta be, szóval ez konkrétan nem (csak) rátok és ránk vonatkozik.
"Külön engedélyt kaptak... jaa, hogy te inkább várni akarsz még egy hónapot, hogy mindhárman itt legyenek az adott csapatból? Oké, te tudod... én megbízok annyira egy csapatban, hogy megengedem az ilyesmit, hogy ne kelljen nekik rengeteg időt elkúrni egy ilyen szabály miatt."
Erre csak annyit mondok, a szabály az szabály. Sajnálatos módon nem tudtam aznap este ott lenni, mert volt fontosabb dolgom, de elhiheted, hogy igyekeztem volna ott lenni legközelebb, minél előbb, mert már én is túl akartam lenni rajta.
"Igen, kivételezünk magunkkal, már csak azért is, hogy Te örülhess, és hogy igazad legyen, talán esetleg, most az egyszer."
Erre szerintem nem kellett volna ilyen komolyan reagálnod. Nem tehetek róla, hogy pár dolgot a két DHS-es warral kapcsolatban nem éreztem igazságosnak.
"Csinálj jobbat ezzel a kihalás szélén álló játékkal, szinte egyedül, mint Én... Semmi kedvem ezzel a wc-be való dologgal játszani, csak azért játszok nagy ritkán, mert hívnak..."
Nem ezen van a hangsúly, hogy csináljak jobbat, mert valószínű nem tudnék. Tudom, és becsülöm bennetek azt, hogy sokszor sok időt/energiát fordítottatok a szervezésre, de én úgy érzem, hogy a szabályok betartása a legfontosabb, mindent szigorúan kell venni, és akkor nincs vita, és az ezzel kapcsolatos hozzászólásaim sem születnek meg, illetve akkor nem itt tartanánk a meccsek ügyében, és Magyarország sem itt tartana, ahol most tart, de ebbe ha nem haragszol nem megyek bele. És teljesen egyetértek veled, hogy a játék egy kalap fos.
UI: nem lesz újra war az első 4 helyezett között, ezt jóval azelőtt már írtam Oric-nak is, hogy tudtuk, hogy az első 4-ben leszünk... Már akkor el lett döntve, arra nem is gondoltam, hogy a saját érdekünk miatt változtassak az ütemterven... az más téma, hogy Te kinézed belőlem.
Erről én nem tudtam, és mint említettem "hirtelen haragomban" írtam. Nem néztem ki belőled, csak a történtek alapján erre következtettem, mert nagyon felidegesítettek a dolgok. Téged egy becsületes játékosnak és segítőkész embernek ismertelek meg, szó ne érje a ház elejét, de ennek ellenére nem mindig gyakoroltad/gyakoroltátok a szabályok rendeltetésszerű betartását. Végszóként, semmi bajom a DHS-es kollégákkal, csak egyszerűen nem tűröm azt, ha a dolgok nem a megbeszéltek -jelen esetben szabályok- alapján történnek, sem itt, sem máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest