Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz #97716736 #36868 üzenetére
Persze tudom. De a lanos vac ban után kiposztolt kodiak egy elég jó cikket a profi versenyzésről és szoros párhuzamokat vont azzal, hogy mekkora pénzek forognak fent (persze nem magyar viszonylatban).
Én csak azt mondom, hogy nem csodálkozok ha egy profit csaláson kapnak.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
őstag
-
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #37627 üzenetére
A régi lineupot ismertem és játszottam velük. Ott nem volt gond. De ennek két éve.
(#37617) MikE008: Megszokás kérdése. Széthúzott képnél kicsit nagyobbak a karakterek és más a horizontális és vertikális sens, így könnyebb oldalra rántani egyeseknek. Én 1.6-ban elég korán váltottam 16:10-re, CS:GO-t is ezzel kezdtem három éve, majd elég gyorsan váltottam széthúzott 4:3-ra. Nálam az elsődleges ok az volt, hogy egy krumplin játszom, de ezzel együtt megszoktam és már nem váltanék vissza. Nekem egyszerűen fókuszáltabb a játék, és wp-vel jobb a flickshot.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz #97716736 #37884 üzenetére
Ja volt ez a másik srác aki VAC banokat gyűjtött, de most egyet sem ír neki, wtf
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz #97716736 #37872 üzenetére
Az ilyenek miatt nem bízom meg senkiben. Hiába a több ezer euros inventory, 1000+ óra csgo, csal....Múltkor a fb csopiban esküdözött egy srác égre-földre, hogy ő nem csalt, csak az egyik acc-a a haverja miatt VAC bant kapott, a másikra meg a noobok miatt kapott ow ban-t
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- xDefiant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DIGI kábel TV
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest