Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz Shokkolo #9896 üzenetére
bocsánat, de én nem sajnálom másoktól a pénzt, sőt örülök ha van neki. max az IGG-t irigylem, de azt is amiatt, hogy miért nem ilyenbe vágtunk bele 5 éve
csak poén volt, már írtátok hogy ingyenes volt amikor ezt írtam, csak eszembe jutott a sims2-ből amikor tekerte a gépet és közben nevetett a sim
úgyhogy hogyjuk Magyarországot, én nem vagyok átlagmagyar, nekem nem fáj más sikere, sőt
minél több sikeres és gazdag ismerősöm van, annál jobb[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
a kommented hangvétele nem ilyen volt...
Én sem f2p -be játszom, anno kb 1 év alatt bevásároltam SM-ig, ott megelégeltem mert konkrétan semmit nem kaptam érte
Azóta meg "farm ahol élünk" van"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Mike
veterán
válasz Shokkolo #9903 üzenetére
akkor félreérthetted. már többszőr írtam erről, tudom, hogy ez kényes téma, főleg itt, ebben az országban ahol össznépi sport másnak a zsebében túrkálás, ahol ciki valamire költeni, vagy gazdagabbnak lenni mint a többiek, de mindenki arra költi a pénzét amire jólesik. én biztos nem fogok erre elkölteni százezreket, de elköltöm másra, és lehet, hogy pont olyanra, amire meg más nem költene.
De az én pénzem arra költöm amire akaromMaximum olyan szempontból lehet érdekes, hogy itt van az egyik fórumtárs, rengeteg hőssel, és pontosan látom, hogy nekem sosem lesz 3 moltanicám, de ez meg az én szoc. problémám, ő azért dolgozott, hogy legyen neki.
ugyanakkor ha betszel egy képet, hogy van 27k gemed, akkor millergeci vagy, mert azért raktad be, hogy mindenki lássa, neked mennyi van, ilyenért meg jár egy kis bors az orrod alá, ne érezd már magad annyira jól és nem érdekes hogy freeből van, mert nekünk nincs ennyi
de ezt nem kell annyira komolyan venni, ez egy fórumremélem érted
[ Szerkesztve ]
-
Zolkomolko
csendes újonc
-
TheHessian
tag
válasz Zolkomolko #9905 üzenetére
Ugyan annyi xpt vonnak el, mintha kint lennének. Ha 10 herod van kint összesen, hiába van 8 garisonba akkor is 10 felé megy az XP.
-
Zolkomolko
csendes újonc
válasz TheHessian #9906 üzenetére
Köszi.
Csixi, hagysz tornyokban hősöket? -
TheHessian
tag
válasz Csillagkuty #9908 üzenetére
Zsír bár én jobban favorizálom a 4/5ot cupidra persze ez már csak ízlések és pofonok
-
Csixi68
tag
válasz Zolkomolko #9907 üzenetére
Szia! Nincs a tornyokban egy hős sem. Vlad van és most a Cupid. Ő mindig meghal a 3-4. hullámnál, de Vlad az viszi tisztességesen. Igaz Ő egyedül is elpáholja a J bandát Most véletlenül a Q-t nyomtam meg, 5-nél a Centaur sajnos győz, de a fele életét így is levitte a Vlad egyedül...
Üdv néktek... Csixi!
-
Csixi68
tag
válasz Zolkomolko #9905 üzenetére
Igen jól érted! Nincs hős a tornyokban...
Ha Vladot akarod húzni akkor J-t már egymaga kell hogy vigye. Persze nem mindegy, hogy milyen talent van rajta és milyen inscribe. Evolvézni csak 185 fölött érdemes, ha nem akarod utána megint csak a Vladot húzni megfelelő szintig. Én elrontottam, mert 183-nál evolvéztam és nem adott annyi XP-t hogy 160-ig felmenjen.
Most lassan két hét után 165-ös szinten van, igaz csak naponta egyszer vagyok fent... Viszont Cupid 186-os már, őt 190-ig húzom majd jön a következő hős bár nem tudom melyiket húzzam...Bocsi, most látom kétszer válaszoltam
[ Szerkesztve ]
Üdv néktek... Csixi!
-
Zolkomolko
csendes újonc
Az szép... Sejtettem, h üres tornyos lesz a megoldás, de nálam negyedik körben kikütötték az agyaras alól a bázist 4/8-as war god, crest változó (minden esetben minimum 3-as)
[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
válasz TheHessian #9910 üzenetére
Koszi! Jo ez 2/5-os revive utan feludules lesz.
Meg egy ilyen war god es berserk, aztan nem panaszkodom. Ja es bulwark is johet sm-nek, meg akkor mar meg egy revit airesnek....QE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
Csixi68
tag
válasz Zolkomolko #9913 üzenetére
Fontos a bázis elrendezése is...
Ha a Vladnak egyedül nem megy próbáld meg még egy hőssel.
Nálam Vladnak most revi talent van 5/5 és inscribe life drain 2-es, még egy kell és meglesz neki a hármas...Üdv néktek... Csixi!
-
-
pulffy
őstag
válasz TheHessian #9910 üzenetére
Miert jobb a 4/5 ?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Mardel
őstag
5/5 revites PD mellé jó.
Revites Pd begyorsítja a többit, mire skillez a Cupid ad egy energia löketet a PD-nek így a stack gyorsabb lesz.
Plusz ha van pár 5/5 revites hősöd, akkor a cupid energia töltése a második hulámban sokkal fontosabb.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mike
veterán
Nohát nálam is beütött ez az alig adok xp-t nesze arany meg mana a HBM-nél
P ad 100k XP-t meg 600k manát ami el sem fér, mert a mana fullon van, meg el sem tudom költeni
de O és N ismásik
azt magyarázzátok meg nekem hogy kiskarimnak, ami olyan 120-140 közötti hősöket jelent, LR-ben miért ad neki 160-180-as, meg evolve ellenfeleket?
igaz amikor 100 alatt volt akkor is ilyet adott, esélyem nem volt hogy elfoglaljak egy altart -
Mike
veterán
válasz Csillagkuty #9908 üzenetére
jóat
Csixi, ahogy néztem skull egymaga is elkeni a P-s kentaurt
Mardel:
és mi van sirennel? ő is ad a csapatnak ATK-t[ Szerkesztve ]
-
TheHessian
tag
Én most skullra psyshield crestet tettem 5/8ld mellé. A crestre irányul a kérdésem. Az jó?
-
Mardel
őstag
válasz TheHessian #9925 üzenetére
Az 5/5 revites aries ellen jó, de ha van az ellenfélnél egy dread drake akkor semmit sem ér.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Padawan333
tag
Jól látom LR-ben hogy ahogy nő a szint úgy nő a demonok hpja? Lv19-en vok és 3 percig ütjük a demont de marad pici hpja kell egy második nekifutás is.
-
sirmalac
csendes tag
válasz Padawan333 #9927 üzenetére
Igen valahogy úgy, 21esen van 500m feletti is, ki tudja mi lesz 30on..
Más: jön a HBM sweep! Végre..
-
Padawan333
tag
8/10 bocs csak már nem enged javítani.
-
Nova96
őstag
TW admin megerősítette, hogy HBM sweep lesz jön nagyobb szintű HBM és Guild War.
Szóval amit eddig tudunk a update-ről.
- Guild Wars
- HBM Sweep
- HBM T+
- Új evo skinek.[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
A hősöknél mire jo az az inscribe dolog pontosan?
Köszi szépen!
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Mike
veterán
válasz kiezTe90 #9933 üzenetére
köszi
mivel senki sem válaszolt, az inscribe plusz ütéserőt és életerőt ad, elvileg mindenhol
plusz szépen növeli a mightotazért nem válaszoltam korábban, mert vártam, hogy valaki ír valamit, mert én csak ennyit tudok róla
bár itt sem írnak sokkal többet róla
de vannak táblázatotok, mennyit ad, mibe kerülmondjuk kevesebb lenne a kérdés, és az értetlenség, ha hozzászámolva kiirná a hero statokhoz, most csak elhisszük hogy hogy számít. igaz ha kiirja akkor is csak elhisszük
[ Szerkesztve ]
-
Csixi68
tag
Gratula! Na most szépen eljut 190-ig és jöhet az evolve
Jött egy 4/5 Revive nem tudom kinek adjam:
Vlad 167 5/5 Revive - ő kiesett bár már megbántam hogy a múltkor neki adtam, 3/8 Berserk volt rajta...
Cupid 186 5/5 Enlighten most húzás alatt van
Aries 176 5/8 War God
Druid 173 4/8 Deadly Strike
TG 173 4/8 Revive
Pixie 170 3/8 Berserk
Orksbane 166 4/8 Scorch
Immortep 163 5/8 Slow Down
Schampion 162 3/5 Revitalize
Santa Boom 160 3/8 War Godkb ennyi jöhet szóba... szóval ötlet?
Üdv néktek... Csixi!
-
Csixi68
tag
Barátomnak megmutattam a játékot mert régebben elkezdte, de nem csinált semmit sem, így összejött neki több mint 9000 gem. Elkezdte, pörgetett elsőre egy Schampiont, utána egy Warlock-ot majd egy Pumkin Duket... na volt még egy kis gemje jött neki egy Harpy Queen... szóval mázlista szerintem...
Nekem pörgetett egy TG elsőre, kár hogy van belőle 4!
Üdv néktek... Csixi!
-
Kavics14
csendes tag
Jött egy vlad 150 gembol 3/8 as ld talentel
-
TheHessian
tag
válasz TarakMachto #9942 üzenetére
Igen, elvileg egy repülő healer ''pd'' jó lesz azoknak akiknek nem esett és jobb lesz azoknak akiknek van én a druidom húzását abba is hagytam
-
Grendar777
csendes tag
válasz Grendar777 #9947 üzenetére
Elnézést, azt is meg akartam kérdezni, hogy érdemes e valamelyikre lecserélni a csapatomból, és ha igen, akkor melyikre???
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic