Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Proky #3262 üzenetére

    Tudom nem csaknekem szól ,de mégis nekem címezted így neked reagálok.
    Családos ember vagyok és amikor 2003-ban kijött azóta tolom a multit sőt akkor már 1 éve házas is voltam.Mint írtam eredetivel az összeset .A cod4-et is megvettem eredetiben ,de nem tetszett és eladtam (persze buktam rajta,de tök mind1).Az 5--re vártam mint a messiásra,hogy hoz valami változást.Nekem az sem tetszett .Gondoltam,majd a 6 -ban lesz előrelépés,de nem így lett.Amit a multival tettek nem ragozom tovább nem tetszik és nem azért nem veszem meg,mert uh 10 vagy 13 ropi,hanem azért ,mert 1 rakas .... .Attól másnak tetszhet.És ha én ezt 200 ideírom nem azt jelenti,hogy azért fikázom,mert nem tudom megvenni (hidd el adnék érte 15-is ha tetszene)nem gondolod ,hogy 1 napi keresetemet nem adnám érte.És igen akiket én ismerek és megvették mind megbánta.Lehet én és az ismerőseim öregek hozzá.
    Valószínű én onnantól elvesztettem a varázsát amióta a hp visszamegy,átlősz a falon,visszajelzi a találatot és hasonló könnyítéseket tettek bele,de akinek tetszik annak tetszik.Attól pedig,hogy én nem veszem meg még kipróbálhattam a 20ismerős/haver gépén,de nem hazudok nem próbáltam ki és nem is fogom.

    Akármikor lehet klán szinten warozni, haverokkal hentelni egyet amikor akarsz.
    Lehet átugrottam a hsz-eket,de itt többnyire arról panaszkodnak,hogy ez nem nagyon jön össze és gondolom nekik eredeti a game.

    És légyszíves olvass egy pár hsz-t akinek nem tetszik és árulja. Sajnos nem 1 ember van ilyen.És ne csak ezen a fórumon nézz körül.Ez nem csak Neked szól... :)
    Peace

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák