Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz carl18 #10922 üzenetére

    " ... mint ha olyan borzalmas volna a ki és bekapcsolás hang ... "
    Nálam simán előfordul olyan, hogy halkabban hallgatom (pl. egy podcast-et), mint amilyen hangos a ki-be kapcsoló hang. A Boost ki-be kapcs. hangja egyébként erős közepes. Szóval én lehet kikapcsolva is hagyom. A Motion+ hangja állat (tol egy kis mély dumm-dumm-ot), de ott is szuper fícsör lenne, ha alkalomadtán kikapcsolható lenne.
    Egyébként a fórumban (Soundcore) én már írtam ezt nekik, ahogy azt is, hogy az EQ beállításait jó lenne egységesíteni. Szóval szép lassan talán ...
    Ma már egyre többen csinálnak jó hangszórót, szóval muszáj mással is kitűnni a tömegből. Anno, mikor az első Anker-emet megvettem (Soundcore 2), pl. még az volt a jobb, szemben a Tribit-el. Aztán utóbbi megcsinálta a Go-t és a MaxSound Plus-t. Utóbbi sikerült igazán állatra. Ez az Anker most viszont még erre is rátesz, ha nem is nagy, de egy pici lapáttal, és mivel árban sem vészesen több, most a Tribit-en van a sor. Nagyon kellene már nekik is kicsit rágyúrni a szoftveres vonalra.

    Jut is eszembe! Az meg van, hogy Oluv áthangolta a Earfun Free Pro-t és most van belőle egy limitált szériás Oluv edition? Én nem bírtam ellenállni... ;)

Új hozzászólás Aktív témák