Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Scytha #18092 üzenetére

    A panelről semmi infót nem találtam. A csatlakozót én biztos nem fogom cserélni, gondolom egyből ugrana a gari. Az egyetlen amiben gondolkodom, hogy egy ventit rákötök az USB-jére és azt a hátsó szellőzőjére applikálom, hogy legyen hűtése. Még nem tudom milyet fogok rátenni, emrt szeretném ha csendes lenne és a rögzítésével sem akarom ugrasztani a garit ezért nem furkálok. Így néz ki a hálózati csatija kb (ez a fajta):

    A hangot egyáltalán nem teszteltem, majd meló után kipróbálhatom de engem különösebben nem érdekel, mivel gyakorlatilag úgy használom, mint egy másodlagos monitort a gépről egyszerűen egérrel áthúzom a tartalmat rá.

    Nem, nem kiszedhető a csati, be van építve.

    Az Emagos gari kiterjesztés szerintem frankó dolog. Majd egy másfél év múlva bővítem még két évvel ha addig nem lesz semmi baja, azért 4 évig használni a TV-t teljes biztonsággal egész jó dolog, emiatt sem érdekel a hálózati csati mahinálás.

    Azoknak akiknek a Pacific Rim-mel kapcsolatban bajuk van: Szerintem meg nagyon is jó film. Kevés robotos témájú film van: Transformers, + volt egy boxolós robotos film és ezzel ki is fújt.
    Volt egy nagyon régi film aminek nem jut eszembe a címe (80-90-es évek körüli), engem arra emlékeztetett. Gyerekkoromban láttam, ott is az volt, hogy hatalmas ember szerű robotokba ültek be emberek, de ott egymás ellen küzdöttek mintha valami gladiátor harc lett volna. Egyszer a "jó szereplő" olyan kiütést kapott, hogy a nézőközönségre ráborult és x embert megölt, akkor derékba tört a karrierje, aztán ez a szál fűződött tovább, ennyire emlékszem belőle. IMDB 7-et kapott a film ami szerintem nagyon jó ebben a műfajban, nekem nagyon tetszik mind a látványvilág, mind a sztory és még az a néhány poén is nagyon is a helyén volt. Szerintem ne forszírozzuk egymás ízlését, ha valami nem tetszik nem kell megnézni.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák