Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz fsb1000 #2179 üzenetére

    Kereskedni lehet vele 1:5-ös tőkeáttéttel. Bővebben:

    Amúgy elég kétes hírű oldal, ettől még az eToro is normálisabb. Ezt azért szeretik sokan, mert regisztrációkor kapsz 5000 HUF bónuszt a pénzes számládra (telefonszámhoz kötött), ami jól hangzik, csak van vele pár probléma, mint

    1. Ezt csak 3 hónapra kapod "kölcsönbe". Azaz ha elbukod, akkor értelemszerűen elbukod, ha viszont nem, akkor 3 hónap után az 5000-et visszaveszik és amit csináltál belőle az megmarad.
    2. Normális részvényeket még magas tőkeáttéttel sem lehet ennyiért venni. Pl. arany, Apple, Google részvény vagy ilyesmi, amivel viszonylag alacsony kockázattal megfelelő financiális események hatására akár duplázni, triplázni is lehetne. Olyan kevés ez az összeg, hogy még valutapárokból sem tudsz maximum 2 pozíciót nyitni egyszerre. Ilyen feltételekkel pedig szinte biztos, hogy elbukod.

    Viszont járnak deposit bónuszok is. 150 ezernél 30 ezer, 1,5 milliónál 200 ezer, de ezeket is ugyanúgy 3 hónapos ciklusokra kapod kölcsön.

    Bitcoinosoknak viszont annyi előnye van, hogy ha a határidős kötések sikerrel zárulnak, akkor ugyanúgy lefölözheti belőle a hasznot. Kivenni viszont BTC-ben valószínűleg soha nem lehet majd, elvégre akkor rászabadulnának rengetegen, mivel támogatott a Paypal deposit.

Új hozzászólás Aktív témák