Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #55165 üzenetére
Hát gondolom nem is a hőmérséklet, hanem az átmelegített levegő mennyisége volt az amit megéreztél.
Nálam lábamnál a workstation amin kicsomagolok, hát mit se mondjak a 90 fokos ramokat fél méterrel odébb is érzem, akkor gépem egy mellettem lévő asztal végében úgy, hogy a hátulja felém fújja a meleget, asztal másik részén pedig ez az előbb említett athlon 64-es konfig leszedett oldallal, passzív videokártyával gondoskodik arról hogy ne fázzak.
Na meg erre jön a 2 monitor + asztali lámpa ami gyakorlatilag éget.
LaciCRM: Nem csak neked, elég jól néz ki! Mostanában az új Insignia tetszik nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #55168 üzenetére
A most hazahozott p3-as laptop se semmi. Amikor a cpu eléri az acél olvadáspontját, kis szerényen bekapcsol a kb 4 centis ventilátor és hangtalanul tolja ki magából a delejt.
LaciCRM
Egyszer egy Opel Senatort kipróbálnék. BMW-t még nem vezettem, sőt, gyakorlatilag vezettem kb 4 féle autót életemben, most teszem a jogsit.
viszont én kidőlök, jóéjt!
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
-
inspiroyhome
senior tag
Reggelt! Lehet ha már ma megveszik az FX konfigot. VGA nélkül 90 ezer forintért.
-
inspiroyhome
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Na úgy tűnik jönnek is megvenni a gépet!
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Lacielvtárs #55240 üzenetére
Kösz, de most gázban vagyok. Épp néztem a hirdetést, miután a srác elindult, de nem adott telószámot.
Erre észreveszem, hogy az alaplapom valójában ez http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#ov
nem pedig ez http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3894#ov
Most meg nem tudom elérni a srácot... Bár ha jól látom annyi a különbség hogy az egyik fekete és 4 pci-e, a másik meg kék és 3pci-e.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Lacielvtárs #55244 üzenetére
Hát remélem hogy nem lesz gond, pedig én már szolnék neki most is, csak nincs telószám.
A két lap között amúgy új árban kb 3 ezer forint különbség van.
-
inspiroyhome
senior tag
öhm.... kezdjek aggódni?
-
inspiroyhome
senior tag
-
inspiroyhome
senior tag
válasz MiklosSaS #55276 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam amúgy. Van egy c2d 1.8ghz, hozzá púpos kondikkal lap, de működik, elvileg 1gb ram, illetve valami régi nvidia pci-e kártya. Lehet össze is rakom mindjárt.
Nem csere volt, lassan meg lesz a jogsi, elkezdtem autóra gyűjteni. Sikerült úgy eladni, hogy gyakorlatilag kb 10 ezer forintot buktam rajta ahhoz képest, amennyiért összeraktam.
116-ra árazta be a PH topik, a srác videokártya és az egyik vinyó nélkül elvitte 90-ért.
A workstationt, amit most használok, pedig "kaptam", illetve ráköltöttem 34 ezer forintot, ami elég volt egy cinebench 450-es ponthoz. (50 ezer forintos 4460-al volt ennyim anno)
Most 2 deszka + proci van itthon: athlon 64 x2 2.4ghz, vagy a már előbb említett c2d. Mindkettő alaplapja púpos, de elvileg működnek.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Esetleg tudna valaki küldeni egy GTA V-ös mentést PM-ben? Olyan 60-70%-ost ha lehetne... Minden szart cloudba ment a játék, bezzeg a mentéseket nem...
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #55323 üzenetére
NAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Ki számít AMD-snek?
-
inspiroyhome
senior tag
Jóreggelt! Egy kis reggeli dilemma, mindennapi használatra inkább:
Athlon 64x2 4200+ púpos kondik a lapon, AGP 4x DDR2 vagy
C2D 6300 1.86GHz szintén púpos kondik, PCI-e 2x DDR2 -
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #55355 üzenetére
Szerintem is az lenne a jobb, működik is, csak a kondi néz ki kicsit vészesen. Vettem is hozzá cseredarabokat, de az állítható, 400 fokos páka sem tudta eléggé felmelegíteni..
-
inspiroyhome
senior tag
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #55359 üzenetére
Köszi. Esetleg PM-ben elküldenéd mennyire olcsó az az olcsó?
Az a baj, hogy nem számítottam ekkora fogyasztásra a workstationnál.. Pedig benne is van a nevében.. Mindegy, az a baj hogy ez az üresjáratos minimum 300, melegedés után 350-400 wattos fogyasztás enyhén kiábrándító. A teljesítménnyel nincs gond, a GTA V is eldöcög rajta, de ha jól számoltam ez a "csere" legalább 3000 ezer forinttal fogja megdobni az így is magas villanyszámlát.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #55365 üzenetére
Akkor ő az én emberem.
Akár ma is elmennék hozzá, max délután.
Nem sokára, 10 órára megyek 100 négyzetméteren üveggyapot bálákat pakolászni padlástérben. Öröm lesz ilyen melegben fullra felöltözni.DR|FTK|NG: Az a baj, hogy a ramot és a CPU-t magam vettem bele az előző két hétben.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #55370 üzenetére
Nem kezeli. :/
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #55373 üzenetére
A legolcsóbb 6 magos intel procik csak 1366-os lapba mennek, amiknek viszont arany áruk van. Tehát akkor a kocsira félretett pénzből is lekéne csípni. Hát nem tudom, gondolkodom mi legyen.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #55375 üzenetére
Melóban valszeg mindent végiggondolok. Már egy mini ITX konfigon is gondolkodtam, viszont annak meg a teljesítménye lenne gázos. Cserébe egész éjjel renderelhetne, úgy, hogy talán még aludni is tudok mellette.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
óó hogy milyen jó dolog ez az üveggyapot.
Miklós: Gratula a kocsihoz! Gyönyörű darab!
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Asszem c2d alól végleg meghalt a foxconn alaplap.. néha csippan egy OK-ot, de akkor sincs kép, néha meg nem is csipog.
-
inspiroyhome
senior tag
Hát ekkorát is régen szívtam... Ma megint veszekedés volt. Gyakorlatilag nem használhatom a workstationt a fogyasztása miatt... Elkezdtem nézegetni az árakat, lehet még ma beszerezek egy 1150-es Celeron konfigot.
Elég nevetséges mondjuk, hogy kocsira lett félretéve a pénz, aztán a fele elmegy gépre..[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Jó reggelt! Tegnap este elegem lett, hirtelen felindulásból vettem egy fél konfigot, 46.000FT-ért. Ez több mint a fele annak, amit kocsira szántam, de már nem izgat...
Asrock fapados H81M-DGS
Intel Celeron G1840 2.70Ghz
4GB 1600
1TB WD Blue HDD
És ami volt itthon:
Gagyi ház,
400-as FSP táp
HD 7770
sata ODD
2 molex to 6 pin
molex to sataMegérte eladni az fx-et 90-ért, és a feléből ezt megvenni? Abszolút nem...
Muszáj volt? Igen..
Legalább ez böngészéssel 75wattot fogyaszt, nem közel 400-at.Öröm az ürömben, hogy apám talált ismerősénél egy 25.000ft-ért megvehető skodát, amiben motort kell cserélni. Működő motor bele 15.000. Csak ugye 2 héten belül át kell íratni.
Ha sikerül elpasszolnom a szervert akkor minden okés, mert még több is jön vissza belőle, mint amennyit erre költöttem. Tegnap beszéltem valakivel, azt mondta negyed óra és visszahív, na azóta is hív.
V_Peter_2012? 2 hsz-t láttam tőle, mindkettőben magát tette nevetségessé.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz DR|FTK|NG #55556 üzenetére
Hát igazából ennyi pénzért (12e) kellemes csalódás eddig. Ha véletlenül nagyobb procira váltok, kétlem hogy lecserélem feleslegesen, elvileg a 84w-os, K-s i7-et is támogatja.
Fizu után kap még egy kis ramot, aztán később talán nagyobb procit.
Azt hiszem favorit, pontosan nem tudom, mert a csoport amibe be kéne lépnem hogy láthassam, még mindig nem fogadta el a kérelmem.
-
inspiroyhome
senior tag
Kellemesen csalódtam a Celeron G1840 képességeiben.
Viszont hiányzik az AMD konfigom...Na sebaj, nem hiába kelt el, első autóra gyűjteni kell.
-
inspiroyhome
senior tag
Kellemes délelőttöt.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Whysperer #55840 üzenetére
Jó reggelt!
Nem tartom rossz ötletnek, de akár itt PH-n is le lehetne bonyolítani a teszteket.. Nem?
Én speciel tökre élvezném ha összefutnánk valahol, tesztelgetnénk, aztán 1-2 sör, stb. De valamiért úgy érzem, hogy sokan nem szívesen mozdulnak ki otthonról azért, hogy "idegenekhez" vigyék át a HW-t.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
NFS shiftet gyűlöltem billel játszani, főleg driftnél játszani kell a gázzal, és hát a gomb lassabb / gyorsabb nyomogatása nem túl kényelmes.
-
inspiroyhome
senior tag
Estét.
-
inspiroyhome
senior tag
Jó reggelt.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz MiklosSaS #55969 üzenetére
Kikúrálom a másnapot kezdésnek.
Aztán ha lesz hozzá kedvem, elkezdek modellezni egy régi Nissan-t, ami nagyon a szívemhez nőtt. 300ezer forint körül már lehet kapni, 2.0-es 150 lovas motorral.
Na meg rendet is kéne rakni. Kicsit túl sok az alkatrész, és mivel csak félszoba, tényleg nincs túl sok helyem. -
inspiroyhome
senior tag
Reggelt..
-
inspiroyhome
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest