Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    válasz #Morcosmedve #90309 üzenetére

    Havernak az első év volt 140, a második 70 lesz. Lehet más biztosítónál vagy. Igazából elég katasztrofális, ahogy spórolni próbálnak... Egy 380-as, 4460-as gépet elhoztak 300-ért, fsp raider 550-el, zalman z3+-al és egy terás vinyóval, meg valami emeszáj deszkával. Se monitor, se semmi más.

    Reggel a buszon f@stam be majdnem- menntünk a város felé, országút volt, falu és város közt, kisbusz előttünk. Busz előzbni akart, de az a kis izé az út közepén ment végig. Aztán gondolom meglátta a visszapillantóban, a következő mozdulata egy brutális jobbra rántás a kormányon, azt hittem, helyben felborul, gondolom megijedt, hogy megy a busz. De szerencsére nem borult fel, csak veszélyes hirtelenséggel visszatakarodott a sávjába.

    Életem legijesztőbb jelenete a közlekedésben: nem én vezettem, szerencsére, de én azóta nem hallgatok zenét autóban fülessel, szemet meg még csak véletlenül sem csukok be.
    A történet: egy olyan úton játszódott le, ahol az út szélessége épp elég vékony volt, hogy meg se merje az ember kockáztatni,hogy egy sávban 1,5 autó menjen, tehát normális, két sávos uttest.
    Retard előttünk cseszekedik, megelőzni kísérletet teszünk, de viccesnek találja, hogy ő gázt ad, hogy ne tudjunk elmenni mellette, de azért egy átlag kisautó nem fog ki az 1.5 dci-n 110 környékén, de a 130-at az elkerülés idejére biztosan elütöttük, de lehet volt az még 150 is.
    Kis földútról zastava szerű akármi kikanyarodik elénk, már akkor satufék-majrévas a részünkről. "Zastavás bácsi" (suttyó tajparaszt 40-es tökkelütött volt) lefulladt a kicsikocsiva az ÚTTEST KÖZEPÉN(!) mi meg felé 140 feletti tempóról satu(és/vagy közeli) fékkel. Nem túlzok, ha a végigsatuzással maradt körülbelül alig 1.5-2 méter a két autó közt, közben hugy-is-sz@r-is megállt bennünk. És akkor gondoljunk bele, mi lett volna ha nem "sport" brembo meg tesztgyőztes új gumik vannak az autón.
    És akkor még neki állt feljebb, meg ő mutogatott be. "Kérem én bácsi, miaf@sz?!"

    Kicsit alkottam viszonlag magamtól, annyi segítség volt, amit a képen láttok. eddig csak 1 órát 3D-ztünk tanórán, az is csak csonka kockák rajzolgatása volt tanári segítséggel. Szóval ahhoz képest szerintem ügyifogyi vagyok :B

Új hozzászólás Aktív témák