Új hozzászólás Aktív témák

  • CJ4567

    veterán

    Feldobtam ma a másik HDD-re(ami miatt partíciókavalkád van) egy Elementary OS-t, egyből észrevette hogy van másik OS(Windows 10, amit Windows 7-nek ismert fel) a gépen, felajánlotta hogy hova telepítse(egyből a másik HDD-t választotta ki, maximum 28GB-t vehettem el az egyik partícióból, amit felajánlott), GRUB-ot is arra telepítette(tehát kézzel kell a 320GB-sről bootolni hogy egyáltalán ne a Windows bootoljon be, de a GRUB-ból bootol a Windows is ha ott kiválasztom), tehát most van egy Windows 10, meg mellette egy Linux, ami szinte el van különítve a Windowstól.

    Első tapasztalatok: ez nagyon gyors! :Y telefonnal mértem stopperral, úgyhogy nem teljesen pontos mérések, HDD: 320GB-s Western Digital Scorpio Blue(5400RPM).

    Boot: 27mp
    Hibernálás: 2.5mp(igen, nem mértem félre, igaz még nincs semennyire belakva, de akkor is, tiszta Windows közelébe se ér ennek, sőt ott nem is működik a hibernálás valamiért[nálam])
    Kikapcsolás: 6.5mp

    Általános sebesség is nagyon jó, csak még furcsa eléggé(főleg, hogy egy Steamet nem tudtam a hivatalos oldalukról letölteni, mert Access Forbidden), meg terminálból kellett fixálnom a hangot mert csak egy hangszórón volt. Szórakozni, tanulni a Linuxot tökéletes lesz.

    Na, ez a hsz közelít a 0.2 habhoz. :(

    [ Szerkesztve ]

    No Sana No Life

Új hozzászólás Aktív témák