Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz inspiroyhome #71300 üzenetére
eléggé 4 fős csapatra épül az online. egyedül nem a legjobb már most. az elején jó vplt úgy is.. még úgy kb 2 éve
-
inspiroyhome
senior tag
válasz #81556480 #71301 üzenetére
nekünk a nagy része kifagyás reconnect disconnect error join failed és a többiből álltak.. nem fogja fel a gyerek sem hogy nem véletlenül nem játszunk a 15 ezres játékkal, nem viccből mondjuk azt hogy enyhén szar az online
de azt bírom hogy már azzal jön hogy ő 24 éves... ÉS?
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz inspiroyhome #71300 üzenetére
Hozza az első rész hangulatát
-
törölt tag
válasz inspiroyhome #71302 üzenetére
ezt nem vágom, nekem problémám ilyen nincs
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem is tudtam hogy ennyire nehéz korán lefeküdni....még mindig nem alszom....
Jöhet egy második még unalmasabb film.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #71306 üzenetére
Huu, bazz'meg...ne iggyál és dolgozz...ez olyan mint az absztrakt festmény.
Valami régi és unalmas angol háborus filmet néztem....
-
Habugi
addikt
Filózok rajta hogy 1-2 héten belül elpattintanám a ASUS 280X DCII-esemet..
Ha esetleg valamelyikötöket vagy egy ismerőst/családtagot érdekelné nos.., szóljatok/privát.
Kemény tuningos méregzsák , 1200+/1700Mhz benne van, a topicjában kb az egyetlen.
Nincs fesz lock se egyéb hiko, gari még 1év, doboz, anyámkínja.
Rommá volt hűtve mindig, mivel így használtam bonuszként jár mellé PCB hűtés (VRM/vRam) egy ventivel, fordulatszám szabályzós. Levegővel kifújva, patentosítva.Egyébiránt tetrekész, korai szépjóreggelt néktek.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt... mintha hétfő lenne
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
Na illene megismerkednem az egyik a könyvelési tanárnővel is így hogy egy ideje elkezdődött az egyetem.
Ma elhatároztam,hogy felkelek s bemegyek hozzá óráraAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
egy kis matek így reggelre
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #71306 üzenetére
Pasztmek! Ez hatalmas
Ja és szerintem egy kicsit beteg vagy -
MiklosSaS
nagyúr
' reggelt!
Hétfõ bizza @KeresztFiam, nem tévedsz.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #71315 üzenetére
Sajnos igen, meló is van rendesen...az embereim betegek...ma jön az utódom vele is kellene foglalkoznom.
Az utolsó hét a jellenlegi poziciómba. Hétfõtöl technikai igazgató vagyok
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #71319 üzenetére
Szerintem mindketto
-
Habugi
addikt
Na, pedig én is azon filóztam elsüssem-e azt a poént hogy nem mindegy mit lapától az embör fia, pénzt vagy csirke***rt.., végül úgy döntöttem kihagyom.
Megjegyzem, csodás világunkban sok esetben az utóbbi 20x tisztességesebb ember keze műve sem mint az első esetben..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #71326 üzenetére
Simán jöhet a masodik
@Hablatyi: 1st step! Congratulation!
-
ViZion
félisten
Jáááj, Sass, megint a hétfőőő
Ma nem lesz steak, se déli kávé...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #71326 üzenetére
Te jó isten ,de durva mind a kettő!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Whysperer #71334 üzenetére
bizony én is így látom... de ne feledjük a mai irományomat sem, amikor jó csajokat látunk
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
reggeltet.
köszi Norbi.
-
MrM94
addikt
válasz Habugi #71327 üzenetére
sajnos igen.banom hogy bementem reggel erre a szar orara ami valami gazdasagtan ami tudomanynak van csufolva.olyat hallottam,hogy a lofam leszakadt.. valami x y z teoria..elment a kedvem meg az elettol is hogy mekkora egy szornyu dolog,hogy az iskolaban nem gondolkodni,nem mivelni tanitani akarnak hanem robotizalni menj dolgozz! a cegert a cegnek aldozd fel magad a cegert! mert az a jo! a ceg erdekei legyenek a te sakat poramisod elott minden csak a profitot!
ertelmetlennek talaltam felkeln emiatt.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #71341 üzenetére
nem akartam kiütni a tanárnál a biztosítékot,mikor láttam hogy felhozta a vw dieselgate problémát.láttam rajta h halvány lila fingja nem volt az egészről csak hogy az eladások csökkentek láttam nincs kivel targyalni látta h velem sem lehet miutan odamondogattam neki par dolgot h anyukam azerr lehet hogy a te elmeletedben ugy van de maskepp mukodik in real life es bekenhagytuk egymast..
nem leszek valszeg a kedvenc diakja es o sem a kedvenc tanarom,nem vele van bajom mint ember hanem a tantargyaval.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
sorra buknak meg az autók... Opel dízelekkel is gond van, de japánokkal is... nincsenek csodák.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
inspiroyhome
senior tag
Ha egyszer bejön az élet, lesz egy ilyenem.
-
Jakuskacsa
senior tag
Szép napot! Én is szabin vagyok, őszi szünet van nincs aki a gyerekre vigyázzon... Meg el kellett intéznem egy s mást, persze minden akkor van nyitva mint amikor egy rendes ember dolgozik. Úgy néz ki megvesszük a kecót amiben lakunk, de nem is gondoltam hogy ez ekkora macera... Na mind1, az átalakításról már 100 terv született, de majd meglátjuk. Ennek örömére anya is beteget jelentett a munkahelyén, és most együtt főzünk, és bontunk egy pezsgőt. Kocsonya készül, mert már azt kívántuk mindketten.
Macsek: Én a corvinus-ra jártam, hidd el, ott aztán vannak olyan tantárgyak, amiket az élet teljesen elkerül, de mégis tanulni kellett, nem is kevés kreditpontért. Valószínűségszámítás - na ez volt a kedvenc semmirekellő tantárgyam és még szigorlatozni is kellett belőle. Arra jó, hogy megmozgasd az agyad, márha érted miről is beszélnek (sajna én legalább az 50% át nem értettem miért csinálom, de kitudtam számolni). A gazdaságtan még ahhoz képest egy érdekes tantárgy, legalábbis én szerettem, sokkal életszerűbb volt, mégha megbukott elméleteket is kellett tanulni néha.A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
inspiroyhome
senior tag
Én ma kitaláltam, hogy rendet rakok a pinyóban, és egy pár cuccot leviszek. Aztán jött az ötlet, hogy akkor már kéne lentre áram is, illetve levinnék az egyik routert, hogy wifi receiverként továbbítsa a jelet a 4 portra. A gond csak az, hogy itt elakadtam, és ha nem lesz lent net, akkor felesleges megcsinálni az egészet.
Tehát a gond: Adott egy TL-WR74ND router. Beállítottam, fogja a jelet a wifin, és egy másik SSID-t létrehozva tudja is továbbítani. viszont a lan portokra sehogy nem tudom elérni, hogy legyen net.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #71346 üzenetére
Gratula! Kb 1 éve vettük mi is a házat.
@KeresztFiam II: ne kezd
Hála @Hablatyinak ma nincs kávézas
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- E91 blog 2. rész
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest