Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #45204 üzenetére
hát köll a tiéd ember! Valamikor... ha összehozzuk.
Mi volt FX-ben? még megyek be, de éjjel óvasok, ha nem takarították ki
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Látom sikerült egy nap alatt 120 hszt temelni, valaki összegezné hogy miről maradtam le?Más:
Szerintetek nagy baj ha 6 évvel öregebb barátnőm van?
Olyan csajjal ismerkedtem meg a multhéten hogy le teszem a hajam! Köldök PC, hastól a kánaánig gyönyörű tetoválás Pokolian gyönyörű kék szemek, szőke haj, nem pálcika de nem is hatalmas, pokolian bele zúgtam, vasárnap moziban voltunk, aztán kajálni, csütörtökön megyek fel hozzá délután, drukkoljatok hogy meglegyen Remeg kezem lábam ha rá gondolok
So a kérdés:
Ha összeszedem, akkor nagyon gáz hogy 6 évet ver rám?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MrM94
addikt
válasz hszilard666 #45256 üzenetére
Srácnak az dicsőség.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz hszilard666 #45258 üzenetére
Nem foglak befolyásolni mivel ahhoz nekem két szót kéne váltsak a leánykával,hogy egy véleményt alkossak róla.
Ahm.
[link]
Ennyi a z97ről. Meg a bródvellről.
Mostmár totálisan ha akad még egy lehetőségem lecserélem a misi lapom egy Z87 formulára.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #45260 üzenetére
Semmi nem lesz belőle.
Baccák a faccom igp-t.
Én az ilyen fognak jönni meg majd a jövőbenből nem élek meg.Igérgetés meg süket duma.Majd amíg megtanulnak a programozók is programozni,meg először nem lesz jó meg blá blá blá blá.
Hogy miért?Azért mert tetszik.Értelmetlen performanszra építenem.Mondtam,hogy ezentül csak amit buzerálok a gépben az dizájnelem lesz Azért.Nem mindegy milyen alaplap van a gépben ha mindkettő ugyanúgy teszi a dolgát?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Csak azt ne mond ha a broadwell kinonne 4 GHz alapon es 4.4 turbon akkor szaladnal a jovo honapban processzort vasarolni.
Veszel egy bug-os Z87 asust aztan majd jossz nyafogni hogy ez nem megyen vagy az nem megyen.Ertsd meg...az IGP a jovo, tetszik vagy nem ez van.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #45262 üzenetére
Túl elfogult vagy az MSI vel szemben,és túl elfogult az asussal.
Te nem érted hogy én mire gondolok.
Itt a misi lapom z97 és mi a f#szomat érek vele,hogyha az elkövetkező processzorok még gyengébbek lesznek mint a mostani processzorom?Eladom jóárban az msit mer ugye hülyék vagyunk és vesszük a z97et mert lesznek bele új procik.Aztán veszek egy z87et mert kurvára nincs nagy külömbség a két csipszet között.És az asus szebb is.Hányszor nyafogtam én,hogy az asus nem megy?
Nem emlékszem,hogy nyafogtam volna minden marhaságért.IGP a jövő.
Tudod,a több mag is a jövő,a kedves programozók pedig még mindig basszák az anyjukat,hogy optimizáljanak több magra.
Mikor jelent meg a zambezi?Akkor volt ez a marketingduma,hogy a többmagos processzorok faszák lesznek meg arra fognak optimizálni meg blabla.2éve 3?Még most is ott tartunk ahol a part szakad.
Ha így vesszük,még mindig van két évem vagy 3,hogy ott tartsunkk ahol a part szakad.az igps mizériánál.
Engem nem érdekel a jövő meg a süket duma,amikor valami levan téve az asztalra,MŰKÖDŐKÉPESEN akkor eldöntöm,hogy érdekel e vagy nem.Nem mondom hogy szaladnék a boltba,de amikor már olcsósodna és lenne egy kis pénzem és értelmes befektetés lenne elgondolkodnék rajta.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem vagyok elfogult sem MSI-vel sem Asus-al....csak ismerem eleg jol a ket gyartot...ennyi.
Honnan tudod hogy gyengebbek lesznek? En biztos vagyok benne hogy amikor az intel letesz egy kemeny IGP-et akkor jonnek majd a programok is.
Ne keverd az FX-et bele....egesz teljesen mas dolog a modularis felepites es az IGP. Te szerinted miert nem csinalt az intel uber-brutal-hyper egetrengeto orajeleket? Mert nem lehet...ennyi....
Szerinted miert foglal az IGP 70 %-ot el? Szerinted miert inkabb az APU-ra gyur az AMD es nem fejleszti tovabb az FX-et?Olyan erzesem van mint anno 2005 korul, amikor az intel bejelentette a conroe-t (c2d). A sok hulye pentium d-s korberohogte hogy milyen hulyeseg a c2d....1.8 GHz-en mennek neki a 4 GHz-re huzott Pressler magos Pentiumoknak....aztan csak pislogtak amikor a conroe megszegyenitette oket.
Az intel az nem AMD. Ha az intel is az IGP-re gyur akkor boritekolhato a fejlesztes es a jovo. A programozok meg ra lesznek kenyszerulve az IGP-re, es tudod miert? Mert nincs mas....AMD APU es Intel APU. Ennyi !
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #45264 üzenetére
Nem vagyok elfogult sem MSI-vel sem Asus-al....csak ismerem eleg jol a ket gyartot...ennyi.
Honnan tudod hogy gyengebbek lesznek? En biztos vagyok benne hogy amikor az intel letesz egy kemeny IGP-et akkor jonnek majd a programok is.
Ne keverd az FX-et bele....egesz teljesen mas dolog a modularis felepites es az IGP. Te szerinted miert nem csinalt az intel uber-brutal-hyper egetrengeto orajeleket? Mert nem lehet...ennyi....
Szerinted miert foglal az IGP 70 %-ot el? Szerinted miert inkabb az APU-ra gyur az AMD es nem fejleszti tovabb az FX-et?
Olyan erzesem van mint anno 2005 korul, amikor az intel bejelentette a conroe-t (c2d). A sok hulye pentium d-s korberohogte hogy milyen hulyeseg a c2d....1.8 GHz-en mennek neki a 4 GHz-re huzott Pressler magos Pentiumoknak....aztan csak pislogtak amikor a conroe megszegyenitette oket.
Az intel az nem AMD. Ha az intel is az IGP-re gyur akkor boritekolhato a fejlesztes es a jovo. A programozok meg ra lesznek kenyszerulve az IGP-re, es tudod miert? Mert nincs mas....AMD APU es Intel APU. Ennyi !
Ha a pénzhez is olyan szerencsém lenne mint a hülyékhez akkorNem keverem,de látom én az ilyen igérgetéseket mindegyik nagy cég részéről.
Sok nagy hűhó,oszt az asztalon semmi.Hiszem ha látom.
A szomorú az,hogy 2005 körül ha mondtak valamit meg is csinálták,most meg a nagy futurisztikus faszságokat tolják összevissza,fejlesztenek összevissza minden szarra, minden szart és a végén meg lesz egy mégnagyobb szar.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #45264 üzenetére
Akkor lesz az a pont, hogy el fogunk jutni odáig, hogy desktop melóra mindenki iMac-et vesz, játékra pedig konzolt.
De, szerintem valami úgyis lesz, vagyis lesznek gpu nélküli cpu-k is, pont azért, hogy ki tudják majd szolgálni a felső kategóriát is.. Gondolok itt arra, hogy ezek a procik kevésnek fognak bizonyulni a felső kategóriás gpu-k mellé..
Bár, végiggondolva a fene tudja, mert egy 7850k is szépen el tud lenni egy 280x társaságában.
Pontosan még senki sem tudja, hogy mit hoz a jövő. De tény, hogy most nagyon elment minden az APU-k irányába.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #45258 üzenetére
Szerintem ha nem bunkoparaszt, akkor próbálkozz csak nyugodtan, ártani nem árthat szerintem. Bár ha 15 éves vagy, akkor hagyd
-
ViZion
félisten
válasz hszilard666 #45256 üzenetére
"Ha összeszedem, akkor nagyon gáz hogy 6 évet ver rám?"
IGEN. Szilárdka, elfelejtetted, h még csak 8 éves vagy?Tökmindegy. Annyit kalkulálj bele, h azért olyan 25-27 után a nők már az "IGAZIT" keresik -akármitisjelentsenez -
Tehát ha olyan korban vagytok, akkor lehet, ismétlem LEHET, h ő már apukát is keres a gyerekeinek. Erre fel vagy készülve? Akkor is ez lesz vajon, ha pár hónap múlva helyreáll a hormon-háztartásod és már nem fogja az agyadat endorfin-dopamin koktél szedálni?ezeket gondold végig. Amúgy a mai világban már az sem extrém, ha lóval áll össze az ember... megpróbálom én is elfogadni, legalább lesznek újra kentaurok...
Sass... IGP a jövő? Eeegen. Biztosan. De inkább a SoC. Csak nem most, hanem 10 év múlva, amikorra elérhető lesz normális teljesítményben az egész kóceráj egyben, egy chipen. De addig?
Persze, biztosan kukázzák a dVGA-kat... hogyne. majd úgy 10 év múlva.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Engem inkább az idegesít -már ha elkezdek ilyesmin agyalni, de inkább leszarom-, hogy kellett 15 év, mire eljutottunk a szabvány teló töltőkig, csatlakozókig.
PC-n ott van a halom retro csati, ilyen hihetetlen USB 3-al görcsölnek, mikor 20 éver tudjuk, h optika a jövő (+táp mellé és kész). Minden mehetne azon. Gépben meg sata még most is, ami szép, de SSD-nek már kevés és ezt is tudják vagy 5 éve...
De a köztes szarokat is el kell adni.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #45268 üzenetére
FaCCom, ti komolyan nem ertitek az IGP lenyeget? Vagy csak szivatni szeretnetek?
Az IGP nem azert van hogy jaCCani tudjon rajta valami ferde hajlamu looser hanem hogy co-processzor legyen belole. Csak ez nem egy ket hetes dolog, mert a macska gyorsan szeretne latni az asztalon.
Amikor az AMD felvasarolta az ATI-t ok mar akkor tudtak hogy csak ez lehet a jarhato ut. Nincs mas...megfeneklett az X86...
Es igen, lehet rugdosni az AMD-et de ok voltak az elsok akik erre rajottek es elkezdtek. Az FX az csak egy ilyen masodlagos dolog volt....
Gyengek a processzorok? Persze, es nagyon mar erosebbek sem lesznek...
Anno olvastam valami tesztet ahol az 6800K gyorsabb volt a 3770K-nal egy olyan programban ahol az IGP-en volt a hangsuly.Nezzetek bolondnak de ahogy az intel letette a gyors IGP-et jonni fognak a heterogen programok is. Csak ez nem olyan hogy rendelunk a kocsmaba egy felest es mar isszuk is.
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #45272 üzenetére
De értjük.
De az még messze van.Nem kicsit nagyon.
Mikor vásárolta fel az amd az atit?2006ban.
9éve.Ők kilenc éve elképzeltek valamit,és eltelt 9év és még mindig nincs semmi használható az asztalon.
Én elhiszem,hogy valamikor lesz.De addig még qrva sok időnek kell eltelnie.Nem egy z87 z97 platform lefog menni addig amíg ez beteljesül.Nem nézünk bolondnak,bolond vagy te anélkül is
Ormányos úr.Igen szomorú hogy a gazdaság nem úgy fejlődik,hogy az embereket tegye előtérbe.hanem a bevételt s az abból adódó profitot.Lásd a GM 80 90 es években az eladott villanyautóit ami nagyon sikeres volt ,elvette a tulajdonosaitól és tönkretette.Miért?Kilehet találni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
MI a bánattól lehet hogy a feltöltésem 0,2 Mbit/s. Emiatt dög lassú a netem, pedig a letöltés teljesen jó.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #45272 üzenetére
...10 év. Vagy nem ezt írtam?
De nézd meg a SoC-okat. "átlag usernek" már elég teljesítmény van egy komolyabb tabletben, vagy telóban. Mire beérne a nagy IGP-álom, addigra már csengettek az egésznek.CIKK. SoC negatívuma, h nem cserélhetőek a komponensek. De mi van, ha a monitoron lesz egy SoC-slot? Meg egy vinyó, pár I/O és kész? Ráadásul Intelék is hajlanak arra, h a cseerélgethető részek helyett "SoC"-ot adnak ki, ATX méretben
Én imádom a PC-t. De lássuk be, 10 éven belül a telefonunk fogja tudni a mai csúcs PC teljesítményt... ha meg nem lesz elég, akkor neten vagy servertől, vagy az otthoni médiaközponttól tud majd erőforrást kölcsönözni. Ennyi. Kipróbálták már Samu telóval, még nem az igazi. De pár generáció és a levelezésnél többre is lehet használni a dokkolt telót.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #45276 üzenetére
APU a Faccom... SoC azé' más picit, persze most már APUzod, mi? SoC már akkor volt, amikor a APU még aptya faccában sem volt...
-
-
törölt tag
Az on az nem off az offban ?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz #81556480 #45279 üzenetére
ez jóóó
más: a netem még mindig ugyanolyan xar
lan kábel kihúzva, és ugyan az a hiba jelenség a pinggel kapcsolatban
szerintetek kit verjek meg a T-nél hogy rendbe rakják vagy esetleg kicseréljék az új modemet, amiben szinte biztos vagyok hogy az a hibás"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Mi legyen kihasznalva? Ha meg nem volt kesz...ugy beszelsz mintha te jobbat tudnal kesziteni, vagy az egesz technologia a kisebbik ujadban volna....csak kirazod es mar kesz is a tokeletes APU az asztalon.
Tudsz te ellemezni tulajdonkepen egy processzor felepites diagramot?
Mernokok rengeteg munkaja...olyan amilyen ..de tisztelni kell az erofeszitesuket hogy valamit csinaljanak. Ok nem "jo reggelteznek" delutan 4-kor.....tudod mit jelent egy processzor tervezese? Vagy egy sima chip? Hat akkor mennyire nehez lehet par processzormag es egy IGP egybe forrasztasa ugy hogy hatekonyan mukodjon is.Kritizalni konnyu...osztani a "jo tanacsokat"....
Fura egy jovendobeli mernok szajabol hallani azt hogy nem szereti a " lesznek, jonnek" dolgokat....(#45277) ViZion: tudom mi az a SoC. Egy ujabb SoC van a gepemben is ami X86...
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #45281 üzenetére
Azért nem szereti mert ez a dolog marketing része.Mi soha nem a nyers információkat kapjuk meg es a reális állását a folyamatnak,hanem a nagy hűhós marketing maszlagot.
Na azzal van nekem tele a tököm.
Tudod,én olyan vagyok,hogy félkész szarokat nem adok ki a kezemből.
Azthiszem ezt a példát kéne követni a cégeknek.Inkább később dobok piacra valamit,de akkor az használható legyen.
Itt nem a mérnőkök a hibásak,nekik szerintem megvan kötve a két keze.
És megvan adva,hogy min dolgozzon, s mit fejlesszen.
És mi vagyunk a legnagyobb bolondok,mivel már nem az van,hogy azt fejlesztenek amit mi akarunk,amit a fogyasztó társadalom kíván,hanem a cégek fejlesztenek valamit,azt ha jó neked jó ha nem jó akkor rá vagy kényszerülve.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Azért sem szerencsés AMD terjeszkedését/IGP fejlesztését ráhúzni az Intel törekvéseire, mert sosem AMD volt a PC piac meghatározó szereplője. A részesedésük fénykorukban is ~20 környékén tetőzött. Ezzel szemben az x86 piacon ma Intelnek ~90% egyes területeken efeletti részesedése van. Ha ök azt mondják, hogy akkor most lesztek szívesek munkára fogni az IGP-t az nem lehet hosszú évekig elhúzni. Most meg lehet emliteni, hogy nem csak x86 piacot vizsgalva Intel egy a sok processzorgyartó között, de az ARM-os szereplők is valamilyen IGP integráció mentén képzelik el a fejlődést. Olyan területeken, ahol masszív Intel dominancia van, a fejlesztőknek is lépniük kell.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Uraim, ha esetleg megszánnátok egy halandót mielőtt kivágom a gépem vagy esetleg megverek valakit a T-nél
linkjah és egyben jótéjt, mert kimerültem ebben már
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
válasz stratova #45284 üzenetére
Fejlődnek már egy jóideje, az igp vel,de még mindig qrvára nem tartanak ott ahol az AMD,és szerintem addig nem fognak addig átállni amíg nem lesz az AMD igpvel egyszintu intel IGP mert akkor a saját végrendeletüket írnák alá.Én értem hogy akarnak ha jól tudom a sandy bridge óta ez megy,de még mindig messze van az egész.Miután kiforrott a technológia és pontra teszik a szoftveres részt is kiküszöbölik a bukdácsolást majd azután használható lesz. Addig szerintem nem.Az meg nem holnap lessz.Addig simán lecserélhetem a z87 lapomat z87 re mert semmi hátrányom nem származik majd belőle.
Én így látom.Megaztán kitudja a gyakorlatba mennyire lesz ez fasza meg mennyire nem.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #45285 üzenetére
Az mi az a háttérkép?! mond, hogy nem az, amire gondolok!
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #45290 üzenetére
Gondolom a kislánya beállított ovis képe?
Kan D: Úr.:egy apróság a fenti eszmecserénkhez:
Ebből eddig:
Core M ✓
Broadwell U ✓
Broadwell K ✓[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz norbert1998 #45290 üzenetére
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD és még egy dé
-
stratova
veterán
Quad Core és Dual Core (+HT)
DefaultGyiiiiiiiLaci: nem veszem zokon, bár sokkal inkább bukom az igazi keblekre (szerencsére párom számomra éppen kedves porcióval rendelkezik)
Ugyan nem szállóige az "eyes up here", de vmi gondolat fogalmazódhat meg benne, ha sokáig tűnődöm
Reggelről úgy rémlik asszonypajtinak nem volt unszimpatikus a pokemonos póló, hmm-hmm.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #45297 üzenetére
Egészen pontosan MIVAN?
Milyenmaci lennék én DefaultGyiiiiiiiLaci asztala alapján?
Akarom én tudni, hogyan sikerült neked ilyesmire asszociálni?
Majdnemrészeges macsekjól bizony szóval, brész jórszelv Wintel is káming!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Az elso AMD APU ami igazan tetszik. 18 nap alatt csak 10 orat volt lezarva a kicsi gep. Semmi fagyas, ujraindulas, kek-zold-fekete-hupikek kepernyo....
Nagyon tetszik ez a kicsike SoC....1.6 GHz-en eleg netre, filmezesre, radiora......faCCa kis procko. Idle-ben 10-14 W kozott zabal, terhelve pedig 22-28 W . . Hetvegen ha lesz idom jon ra majd az Ubuntu~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest