Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    válasz Popes #107724 üzenetére

    A 970 jó kártya, de ha most már nem azt venném, mert közel vannak hozzá árban a jobb vga-k. Inkább spótolnék még, meg megvárnám a januárt, (én is így teszek) ott mindig van egy kis pangás, meg ünnepek utánni "minden eladó" ócón. Nekem még 2 hónapja egy használt 980ti volt a kiszemeltem, de 100-120 között megy itt a ph-n. A ph-ról valamelyik vga neppertől ugyanezen az áron akciósan kapsz valamilyen 1070-et is. Szóval én kivárom a januárt, és veszek egy 1070-et. Most ez a terv.

    A win10 nálam igaz belekerült egy napi gúglizásba, meg pöszmörgésbe, de most úgy érzem a tigrisből szelíd kiscica lett, és végre azt csinálja amit mondok neki. Nem erőszakoskodik, nem csinál shemmit magától! Utálatos egy jószág a win7 után, de kezdem megszokni. Viszont nem ssd-re telepítve egy (először így volt, mert ssd-n a win7 volt) szörnyen lassú jószág.

    Hab: Rég láttalak csillagflotta tag... örülök, hogy ismét ide is benézel, hiányzik a buksid!
    Még valami hablatyom.. win10 alatt normális, hogy kevesebb pontokat ad a 3d mark? Azért kérdezem tőled, mert neked mindenféle fajta mérésed van... és ha jól emléxem, Te is későn váltottál. Öröm az ürömben, hogy mint pár száz hsz-el ezelőtt leírtam, a játékok érdekes mód sokkal jobban és folyamatosabban futnak, csak valahogy a tesztek nem hozzák ugyanazt mint win7 alatt.

    [ Szerkesztve ]

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák