Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsozsooooo

    tag

    TOTALBF BFBC2
    Szabályok és irányelvek

    Örömmel tapasztaltuk, hogy a magyar játékosok megtisztelnek minket és a TotalBF szerveren játszanak. Először is szeretnénk ezt megköszönni. Azonban nem hunyhatunk szemet afellett, hogy néha a játékosok modora és viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után. Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára. Így szeretnénk, ha a következő néhány szabályt és irányelvet követnétek, amikor a szerveren játszottok.

    * Mivel a játékban nincs még működőképes autobalance, ezért megkérnék mindenkit, hogy ha látja, hogy a csapatok létszáma között drasztikus a különbség, akkor ne legyen rest és álljon át a kisebb létszámú csapatba. Mindenki számára élvezhetőbb egy legalább létszámban egyenlő csapatjáték.
    * A járművek lopása tilos. Ez vonatkozik azokra a járművekre, amelyek az ellenfél csapat bázisán vannak, azon a helyen ahová respawnolnak. A "közlekedési eszköznek" használt vagy 10 hpval a csatatéren hagyott járművek bárki által birtokba vehetőek. (A járművek szándékos "átruházása" külön jutalomban részesül.)
    * A pont/zászló körüli C4-ezés tilos.
    * A bázisok kempelése tilos. A védők feladata a védés, nem pedig a támadó csapat kezdőpontról való kijutásának meggátolása. Ugyanez igaz a támadókra is, az M-COM/zászló a játék célja, nem pedig a védő csapat módszeres irtása.
    * Ügyeljünk a csapat megfelelő eloszlására. Nem feltétlenül szükséges, hogy a 12 főből 7 Recon kaszban álljon egy domb tetején várva a célpontra.
    * Tiszteld a csapattársaidat, tiszteld az ellenfeled. Nem hiszem, hogy szükséges a magyar vulgáris szókincs teljes és visszatérő felvonultatása a csevegés közben. Ha lelőttek, így jártál, attól hogy káromkodsz, nem lesz egy halállal kevesebb a statodban.

    Ezeknek a szabályoknak nem betartása következményekkel járhat. Nem ismerete NEM mentesít a büntetés alól. Remélem ezek a szabályok nem vették el senkinek sem a kedvét, célunk csupán egy mindenki számára játszaható szerver megteremtése. Köszönjük.

Új hozzászólás Aktív témák