Új hozzászólás Aktív témák

  • 7600 GS

    addikt

    Feliratkozhatok a listára? :R Vegyetek fel Friendsbe nyugodtan. De most megosztanék veletek egy tapasztalatot. Tegnap nagy örömmel vettem meg a játékot. Szinte repestem az örömtől, mikor felkúszott a gépre. 1600*1200-ban játszok minden részletesség maxon. Mindezt egy GTX260-al és egy 3,0-n járó Phenom II X4-el követem el 4 GB ram társaságában. Miután az első óráimat megtettem a játékkal, rájöttem, hogy itt bizony nagyon komoly fizika van. :C :K Csakhát azért néha leesik az FPS mikor hóvihar vagy ilyesmi van.

    Viszont ekkor jött az ötletem: van egy használatlan Palit 9600 GSO-m 384MB rammal. Betettem PhysX-et számolni. Beállígattam mindent szépen az NVIDIA Control Panelben, hogy a 9600 számolja a fizikát. Tök jó volt mert autpmatán felismerte a Windows.

    Elindítottam a játékot. És láss csodát: nem annyira ingadozott az FPS, alig-alig esett be 25 FPS alá a keményebb részeknél. Tehát a kérdésem az lenne, hogy tényleg jelentős javulást lehet elérni egy PhysX társkártyával, vagy csak én akartam látni a javulást és elvakult voltam? :R

    Üdv.: Marci

    Ui.: Megérdemelten első az eladási listán! :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák