Új hozzászólás Aktív témák

  • Bati0501

    őstag

    válasz F_Zolee #37086 üzenetére

    Igen,és sikerült is! :C :)) Am ugyan azt ajánlotta,amit tegnap én is csináltam,csak hülye voltam és nem esett le,h már a játékba is azt a jelszót kellene írni... :W :DDD :B Am igen,fel kell írni,pedig fel szoktam,de ezt nem vagy csak nem találtam meg a papírt a sok másik között,de most már megvan. :)

    Am a játékról:fele akkora lett a pingem kb,úgy,h mediumról felvettem advancedre a grafikát,és mikor kaptam az infót,h mit csináljak,nem léptem ki a freemail-ből,a ph-ból és a gmail-ből sem,csak elindítottam a játékot és így lett olyan a pimgem. :))
    De van egy kis bibi:nem teljesen jó a hang.Pl. nem hallom,amikor bemondja,h elvesztettünk egy "állomást",a fegyver hangja is másabb,amikor az ellenséges tank rám lő,annak más a hangja,amikor bent ülök a helibe,akkor majdnem teljesen csend van,a kilőtt rakétáknak is csak alig van hangja,olyan így a játék,mintha nem menne a basszus...Amikor lejátszottam egy klipet a neten ott pedig olyan volt a hang,mintha jobb lenne az előző alaplaphoz képest-nincs semmilyen hangkártyám.A Realtek HD Audio Manager is,amikor azt mondom neki,h 5.1-es a hangrendszerem-mert olyan :D -,akkor csak két hangszórót szólaltat meg...
    A játékban is hiába állítgattam mindent,nem lett sokkal jobb.

    Szerk.: Most állítgattam abban az audio managerben is jó lett,remélem a játékban is. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák