Új hozzászólás Aktív témák

  • Kakaduku

    senior tag

    Lenne egy probléma amit leírok és esetleg példaként is szolgál hogy ne csináljatok ilyet. Én sajnos megtettem és valószínű, hogy a katonámat már soha többé nem látom viszont illetve a cd kulcsom is elúszott.
    Szóval: Volt régebben egy Bad Company 2-m amit eladtam e-mail címestől, illetve odaadtam a srácnak az ea accountomat. Majd később vettem egy másik játékot (BC2) és csináltam egy teljesen új ea accot ahol minden tökéletesen működött. Beregisztráltam a BF Play4free-be majd kis idő után megváltoztattam az e-mail címemet a régi mail címemre amit már a srác használ. Ezután másnap azt tapasztaltam, hogy nem tudok a BC 2-ben belépni az accomba, valamint az ea honlapján sem. Rájöttem, hogy a play4free ben megváltoztatott e-mail miatt. Visszaírtam a címet, de akkor meg a srácé nem volt jó. Gondoltam vissza írom az ő e-mailért és megpróbálok egy új fiókot létrehozni arra a névre amin már játszottam a bc2-vel. Erre minden sikrült, tehát úgy nézett ki a dolog hogy a saját ea fiókom azáltal, hogy play4free ben átírtam törlődött.
    Tegnap este felvettem a kapcsolatot online chaten az egyik ügyfélszolgálatossal az ea-nél, aki azt mondta, hogy a katonám rendben van és aktív.
    Kérdezem én, hogy hol aktív, mert se a srác accountján se ami én kreáltam accomon nincs meg a karakter, illetve újat sem tudok indítani, mert a játék azt írja, hogy a cd kulcsom használatban van (persze mert azt már beregisztráltam).

    Bocsi, hogy egy kicsit hosszan írtam, de még lehet hogy így sem teljesen érthető. Esetleg, ha valaki tud valamiféle megoldást, akkor azt szívesen fogadnám mert jelen állás szerint befejeztem a Battlefieldes pályafutásomat. Tudom, hogy vannak itt BF.hu-s tagok. Esetleg nem lenne lehetséges valamit intézni szervezett keretek között?

Új hozzászólás Aktív témák