Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
watador600
senior tag
válasz Aventador91 #16953 üzenetére
Ezzel a gyerekkel én is összefutottam már, folyamat talál magának valakit, aztán játék végéig spammelik a chatet, úgy hogy a kezdőn állnak és egymásnak írogatnak all-chatben
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
watador600
senior tag
válasz spanglee001 #17378 üzenetére
A hitelesítéses probléma csak a steamet érinti, nem? Nálam EA playen megy tökéletesen.
Szerk.: elvileg az a megoldás, hogy az EA appot lekell törölni, BF-el együtt, majd mindent újra és menni fog. FB csoportban olvastam ezt pár helyen, érdemes lehet megpróbálni esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
watador600
senior tag
válasz CptAdamica #17381 üzenetére
Fejezzed mán be úgy sem úszod meg a játékot!
Appdata EA cache és documentumokban lévő BF cache törlés még esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
watador600
senior tag
válasz FollowTheORI #17388 üzenetére
Volt, akinek ez bejött, csak ezért osztottam meg, gondoltam hátha.
-
-
watador600
senior tag
válasz IntelKiller7 #18458 üzenetére
A piros skin a két tankra amugy sincs már messze, itt lehet farmolni tök jól most eléggé élvezem ezt a módot
-
watador600
senior tag
Játszik esetleg valaki ultra-wide monitoron BF-et? Milyen az élmény / kompatibilitás 16:9-ről váltva?
-
watador600
senior tag
válasz Találtgyerek #18950 üzenetére
Nekem is az lenne a cél. Mostani 27-es beadta a kulcsot, visszaadták a zsét, de akkor már kipróbálnék valami újat.
Mellé egy 27-es pivotba menne, amikor munka van.Mi a pontos típus ha szabad megtudni?
Elég gyér a felhozatal most ahogy nézem a webshopokban, mikor a 27-est vettem kb egy éve akkor sokkal nagyobb volt a választék.
-
watador600
senior tag
Köszi mindenkinek
38"-t néztem elsőnek én is, de sajnos az most bődületesen nagy a mostani helyemre.
Ez az LG elgondolkodtató.
-
watador600
senior tag
Másnál is rossz az EA Play most? Azt mostanra sikerült elérni, hogy lássuk egymást hogy online-ok vagyunk, de a játékban mindenkit offline-nak ír...
-
watador600
senior tag
válasz Dtomka #19477 üzenetére
Hasonlóval küzdök én is napok óta és nem tudom kötni semmihez, hogy miért, mi változhatott. Próbáltam én is a cache törlést, mindent lefrissítettem. Játékot is letöröltem meg vissza raktam, próbáltam a repair opciót is, de továbbra is beakad sokszor és nekem is akció közben Mással egyelőre nem tapasztalok ilyet.
Szerk.: HWINFO-n gondolkozom, hogy elindítani a háttérben had logoljon, hátha látszik ott valami, bár tippre "csak" annyi fog, hogy CPU és VGA kihasználtság leesik nullára és a frametime meg megugrik az egekbe
[ Szerkesztve ]
-
watador600
senior tag
válasz Dtomka #19488 üzenetére
Nálam semmilyen driver szintü frissítés nem volt, egyedül két windows frissítés volt november elsején, azóta rossz amúgy (pontosabban ahhoz tudom kötni), de csak a BF, minden más jó leszedni sajnos nem tudtam. Én is windows reinstallon töröm a fejem, csak annyira nincs kedvem hozzá... mondjuk amennyi energiát beleöltem, hogy a játék kedvére tegyek, addig 100x újratudtam volna telepíteni
Nvidia appot nem vágom, mondjuk nekem AMD a VGA-m, ha ez számít hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest