Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Van valami varázslat amit el kell követni ahhoz, hogy a shadowplay rögzítse a mikrofont is?
Akár mit csinálok, nem hajlandó rá.
Van Logi G930 meg Creative Soundblaster X-fi HD, másik fülessel, de bármelyiket teszem alapértelmezettre, a felvételen nem hallatszik semmi.
Vagy rögzíti csak másik adatfolyamban? A file amit létrehoz csak sima stereo hangsávot tartalmaz...
Kihullik a hajam má, mert nem értem...A shadowplayen belül a "mikrofon mindig bekapcsolva" állapot van beállítva.
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
dokee78
félisten
Hol találom az ejtő ernyő skinezést?
Tudom nem sok haszna van de sehol nem találom.Olvastam a márciusi briefinget,de nem látom benne mikor lesz duplaXP hétvége.
-
Prosector
addikt
válasz deadwing #86758 üzenetére
Azon csak annyit kell vajákolni, hogy "jatekhangok es mikrofon"-on legyen a hangbeallitas. Csak igy vesz fel mindent.
Szivtam mar ezzel en is, mert defaulton asszem "jatekon beluli" a beallitas es igy majdnem mindent felvesz, a jatekhangot is es a csapattarsaid hangjat is a TS-rol, csak a tied nem.
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz Prosector #86763 üzenetére
Víz az adott. Úgy gondoltam így nem kell blokk szereléssel vesződni, + a blokkrendelés, gari... Meg nyilván egy 390X-re biosolt kártya után -ment mint a meszes- nem akartam GTX 970-et venni, se 980-at. Így ezt választottam Remélem ez is megmarad 2 évig, vagy tovább, mint az előző.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #86768 üzenetére
win10 usb tiszta telepítés (jogtiszta) alaplap driverek, VGA driver, játék és ahhoz szükséges frissítések, játék javítása, PB DX frissítések....ennyi és 1-2 körönként fagy
Win7 ugyanez+ minden amit használni szoktam= 0 fagyás, 0 lag= örő,bodottá
Aztán most a BFH új DLC-je miatt már nem fértem el az SSD-n minden ment át HDD-re= random FPS drop 150-180-ról 35-60-ra
megunom BFH-t megyek vissza SSD-reEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
dokee78
félisten
válasz Bjørgersson #86770 üzenetére
Csak a játék közben és a Battlelog alkalmazásban?
-
guftabi96
addikt
válasz Bjørgersson #86773 üzenetére
Próbálta tuning nélkül is. (nekem is az volt az első gondolatom, hogy a tuning miatt van)
#KeepFightingMichael
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #86773 üzenetére
alapon ment minden win10 alatt már a végén és a tiszta telepítés után tuning egyáltalán nem volt, ja és most win7 alatt visszaraktam a procit 4,4Ghz-re ott még így sem fagy, mindenki azt mondta hardver hiba lesz
win10= foscsi, szarcsi[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #86777 üzenetére
nincs, sőt a CPU kihasználtság csökkent, meg hát ugye a proci sem alapon jár
fullHD low:
2016-02-25 20:25:00 - bf4
Frames: 216985 - Time: 1488936ms - Avg: 145.732 - Min: 96 - Max: 201fullHD ultra:
2016-02-25 21:20:14 - bf4
Frames: 17973 - Time: 269180ms - Avg: 66.769 - Min: 62 - Max: 72fullHD ultra:
2016-02-25 20:53:20 - bf4
Frames: 111948 - Time: 1504536ms - Avg: 74.407 - Min: 33 - Max: 119
a 33 az 1x volt egy halálnál megakadt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
dokee78
félisten
válasz Bjørgersson #86779 üzenetére
Közben meg is találtam.
-
dokee78
félisten
válasz Bjørgersson #86782 üzenetére
Játékon belül volt Customize
-
törölt tag
Srácok, mobilnettel lehet játszani, érdemes baszkurálni az ultra gány ping miatt? Vagy hagyjam a francba, mert nem lehetséges? Sajnos időjárási armageddon miatt napokig nem lesz vezetékes net a falunkban.Tegnap még tavasz volt, ma esett vagy fél méter hó, hideg lett és szinte esti sötét.Kidőltek az oszlopok, hegyi hágók - utak lezárva.Most voltam blökit sétáltatni, tiszta Hammerhead az egész táj. Minden kedves agyhalott tél és hóimádó fórumtársamnak küldöm ezt a képet, ami most készült.
-
törölt tag
Kipróbáltam, megosztottam a telóról a netet.500 feletti a ping, használhatatlan, akkor hagyom is a francba.
(#86787) guftabi96 Motorozniiii??Tájvédelmi körzetben? Elmondom mi lenne.Fél percen belül valaki hívná a yardokat, 5 percen belül 2 esetkocsival megjelennének és megbüntetnének valami nagyon sok euróra. Itt kérlek, ha a párodnak hangosabb orgazmusa van, ki kell töltetni egy A 2514/B típusú formanyomtatványt, lepecsételtetni - engedélyeztetni pár hivatalban és talán akkor, de csak akkor mehetne a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gyula84 #86790 üzenetére
Sajnos 4G csak a falu széli hegyektől van, itt a folyóvölgyben nincs.Lehet fel is cuccolok egy sátorral, már csak valami dizel/benzines áramtermelőt kell bérelnem.Meg vennem egy jegesmedve riasztó spray-t.
(#86791) Prosector Pedig ez olyan vicc, ami nem is vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz Prosector #86796 üzenetére
Silent hill???
(#86795) M@rdel:
Én a C100-ra szavaznék inkább.
(#86798) Prosector:
Akkor egyértelműen Dragon Valley.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
válasz Prosector #86796 üzenetére
Itt máshogy mennek a dolgok, aki nem élt itt, csak az kérdez ilyen ******** ( cenzúrázva ) mint Te. Svájcból átvették azt a jogszabályt pld, jan.1-től a tartományban, hogy bizonyos kukáknak nyitvatartási ideje van.Ha este 6 után beb@szol egy üveget és csörömpöl, feljelentenek és csengetsz 200 EUR-t. Mondom ez más világ ( ezzel nem azt mondom, hogy mindenben jobb )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest