Hirdetés
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
oh ez nem jó.. Ennek ég az oldala
Egyébként meg azért ég, mert ilyen tűzön vízen átjövő, mindent túl élő szupersoldiert akartak megformálni ami egy kicsit futurisztikus is, ábrázolva a modern hadviselést
A vietnámos figura meg úgy néz ki a játékban, mint egy szénné égett zombi
[ Szerkesztve ]
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
medvezsolt
senior tag
-
frango13
aktív tag
Azt tudjuk, hogy holnap mikor kezdődik a banzáj?
:)
-
front3r
őstag
válasz frango13 #5757 üzenetére
BETA indulások időpontjai!!!!
Éppen most jött ki hírként.Ha jól látom akkor a zárt beta:
kedd 14:00-kor indul
Nyílt beta:
csütörtök 14:00Lehet visszaszámolni....
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
ETOM
addikt
Jobb lesz ha nem lesz katona a képen mindenbe belekötni Mé van rajt tank? xD
[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
na ezen se katona se égő kéz
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Qbász
aktív tag
Juhúúú vááááá! Megkaptam az early kulcsot!!!4444négy.
Igazából nem de már jó lenne ezt mondani.[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Sonja
nagyúr
Kijött a BF3-hoz (is) való driver nVidia driver, a 285.38 BETA!
Downloads:
Win7/Vista 32bit
Win7/Vista 64bit
Win Xp 32bit
Win Xp 64bitNotebook Win7/Vista 32bit
Notebook Win7/Vista 64bitNew in Release 285.38
- Increases performance in Battlefield 3 by up to 38%i.
- Improves overall stability and image quality in Battlefield 3.
- Added or updated SLI profiles for Battlefield 3, Dead Island, Diablo III, Dragon Age 2, Need for Speed: The Run, and Saints Row: The Third.
- Fixed a performance regression in 285.27 beta running Crysis 2 (DirectX 9).Read more about R285 drivers on GeForce.com.
Other Details
- Supports GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, and 500-series desktop GPUs as well as ION desktop GPUs.
- Installs PhysX System Software to version 9.11.06.21.
- Installs HD Audio driver to version 1.2.24.0.
- Supports OpenGL 4.2 for GeForce 400 series and 500 series GPUs and OpenGL 3.3 for GeForce 8-series and later GPUs.
- Supports multiple languages and APIs for GPU computing: CUDA C, CUDA C++, CUDA Fortran, OpenCL, DirectCompute, and Microsoft C++ AMP.
- Supports single GPU and NVIDIA SLI technology on DirectX 9, DirectX 10, DirectX 11, and OpenGL, including 3-way SLI, Quad SLI, and SLI support on SLI-certified Intel and AMD motherboards.
- Supports GPU overclocking and temperature monitoring by installing NVIDIA System Tools software.
- Users without US English operating systems can select their language and download the International driver here.i - Performance measured vs. GeForce 285.27 driver on GeForce GTX 570 at 2650x1600 (DX11).
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Cybertrone
veterán
Dizájnosan a telepítés közben BF3-as képek vannak Miért van az az érzésem hogy valamilyen szinten az NV keze is benne van a gamben... még akkor is ha gaming evolved
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Érdekesen magas érték szerintem. Mondjuk a tapasztalatom az mindkettő oldalt illetően, hogy ezek nem sűrűn tükrözik a valóságot, illetve csak 1 bizonyos esetben jelentkezhet ez a különbség.
AMD oldalon még nincs itt az új Cata. Végül is ráérnek még.
Amúgy jó, hogy nem csak én várom tűkön ülve a BETA-t Valaki Pesten, mit szólna egy Zöld vs. Piros BETA tesztnek 30-án?
(#5777) Cybertrone: ez elég vicces téma. A fejlesztők az AMD (Gaming Evolved) partnerei, de a kiadó (EA) meg TWIMTBP partner. Így lényegében mind2 keze benne van valamilyen módon a dologban. Amúgy mivel minden valószínűséggel ez lesz az egyik legjobb húzócím PC-s fronton minden bizonnyal próbálják kihasználni amennyire csak tudják, hogy a hardver eladásokat fellendítsék.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sonja
nagyúr
Tessék figyelni a 38% melletti kis i betűt, utána a legalul lévő mondatot!
(#5779) Viper26: Én feltettem a 275-ös WHQL helyett, eddig nincs gond. Majd ha lesz, szedem úgy is lefelé, és szidom, mint a bokrot.
(#5781) medvezsolt: Fent van!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Cybertrone
veterán
válasz medvezsolt #5781 üzenetére
[link] Majd lesz whql is... amúgy fent van! Csak keresni kell!
Mellesleg én örülök annak hogy a nagy felbontásra is optimalizállnak! Az hogy nem ez az elterjedt, még nem jelenti azt hogy nincs is! Mellesleg nem kötelező feltenni... Ez legalább megjelent, nem úgy mint az amd beharangozott BF3 diver[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
janihunk
senior tag
Az amd driver mikor jön? Írták hogy a béta előtt 1 nappal. Na de a zárt vagy a nyílt béta előtt?
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Def26
félisten
válasz janihunk #5784 üzenetére
Szerintem lesülne a pofájukról a bőr, ha nem jönnének ki még ma, vagy holnap az új driverrel. Nv már kint van, nem maradhatnak le ők sem, még akkor sem, ha híresen "szar" drivereket írnak.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Cybertrone
veterán
Fejezzük ezt be! az nem trollkodás ha tapasztalatból szólott az illető!
-
xavix13
őstag
Üdv!
A bétát nem lehet előtölteni?
Csak mert hogy csütörtökön vagy pár millió ember ráfogszabadulni az is biztos.
És nem hiszem hogy zökkenőmentes lesz majd egyáltalán leszedni a bétát.
Egyébként ha valaki akar vegyen fel Originen:
Origin ID:Xirith[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
-
Cybertrone
veterán
Akkora felbontásra nem 570 való, és mégcsak nem is 570 sli... bekorlátozná a vram mennyisége... 580 sli, és 69900, vagy 6970 cf való oda...
-
frango13
aktív tag
Mivel lehet letakarítani a vga drivert? Eddig Driver Cleaner Prot használtam, de most nem szedi le... Tud adni Valaki progit/linket?
:)
-
válasz Cybertrone #5794 üzenetére
Hát van benne valami, de azért nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyen rendszere legyen kiépítve.
Viszont ekkora felbontású monitort már nem mérnek annyira vészes árban.Igaz mondjuk mielőtt az ember akkora monitort vesz érdemes átgondolni, hogy van-e értelme.A VRAM-al kapcsolatban én azért nem akartam semmit mondani, mert valamelyik topikban nekem ugrott valaki, hogy ez hülyeség. Nekem végül is mind egy. 6970-re összespóroltam, most nem nagyon fog telni fejlesztésre, ebből kell majd 1920-ban kihozni amit lehet.
(#5797) Cybertrone: bocs elnéztem XD 1920-as monitort néztem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest