Hirdetés
Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz Cybertrone #45151 üzenetére
kikérem magamnak, mire gondolsz?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SVLaller
senior tag
válasz RockHaRD #45138 üzenetére
én is ma játszottam utoljára magyar szerveren, nem akartam elhinni másoknak hogy egy rakás ..., de tényleg.
Az elejétől indulok, végigküzdöm a meccset, nyerésre állunk, erre 30 tickettel a vége előtt átdob a vesztes oldalra, hát elmegy a ...[ Módosította: philoxenia ]
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz SkyS1gn #45150 üzenetére
Ide én csak csipázni járok fel.M98B az isten
Máshol utálok csipázni.Na jó, TDMben sem rossz
Amúgy teljesen játszható ha kivannak tiltva az említett fegyverek!!!(#45153) SVLaller
Őt megvédeném.Teljesen normális ember.Rengeteget játszottam vele.Biztos sokszor lőtted ki M320al, vagy embere lőttél RPGvel.Azt nem szereti senki, meg azt sem ahogy itt beszélsz....[ Szerkesztve ]
-
SVLaller
senior tag
válasz ProEvoFan #45154 üzenetére
Csak hogy elmagyarázzam: 1 squadban voltunk, mert Undeadboy miatt mentem a szerverre és volt hely a squad-ban. Erre a barátod beírja, hogy nem akar köcsög noobokkal egy squadban játszani. Hát ezek után védjed nyugodtan, azért ez mindent elmond. Nem nagyon vált ezzel a szívem csücskévé, de te biztos szereted ha ilyeneket irkálnak neked, játsszál vele nyugodtan. Ezzel is szaladhatsz az óvónénihez panaszkodni.
-
őstag
válasz Mythsardan #45155 üzenetére
Tudom, hogy én vagyok a hibás, de eddig egy rendszer sem nyúlt bele a boot menübe. Semelyik sem állította át, pedig már volt/most is van több windows egy gépen. Ennek ellenére igazat adok neked, viszont jó nagy tanulságnak fogom fel az esetet.
-
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már kérdezték, de van kimondottan kezdő szeró, ahová a kezdők járnak gyakorolni, és nem lövik szét a skillesek a belüket?
-
kisÁdi
aktív tag
-
eugabesz
őstag
válasz SVLaller #45153 üzenetére
Arról a sok gyökér "előre lelépős ,nem leszek a vesztes oldalon,nehogy elveszítsem már mert hogy mutat a statomon" emberkék tehetnek,nem a szerver.Az autoadmin csak teszi a dolgát.Vagy jobb lenne úgy játszani,hogy az egyik oldalon 20 ember,a másikon 4?
Van rá megoldás, [moderálva; a lényeg: pl. fizetős rendszer] akkor nem pakolgat sehová.[ Módosította: 7 ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
SVLaller
senior tag
válasz eugabesz #45172 üzenetére
nézd, ilyen még egyik külföldi szerveren sem fordult elő, hogy cheater módszerrel leölnek a bázison (kiírta, hogy valamelyik játékos megölt F2000-el) aztán hip-hop a másik oldalon találtam magam úgy, hogy ott voltam a kör indulásánál, szóval tuti volt olyan aki utánam csatlakozott. de itt van a log, hátha Te admin szemmel máshogy látod: [link]
-
Scholes9
nagyúr
válasz ProciVettel #45181 üzenetére
Sztem a játék felől lehet vmi gond...legalábbis remélem
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Muerte
addikt
válasz ProciVettel #45181 üzenetére
Nálam is sokszor ez van Otthon is meg a munkahelyemen is pedig más nem használja a netet. 15/1Mb kevés lenne
-
Cybertrone
veterán
válasz madgie #45184 üzenetére
Multkor vagy ket oran at nekem is csinalta azota se kopp-kopp... 120/10es net ket gep. Bar atmentunk masik szerora ott nem volt ilyen akkor!
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
madgie
titán
válasz Muerte #45187 üzenetére
Nálam ezek ki vannak lőve, az asszony iPad-en skype-ol, onnan is ugyanúgy ledob néha. Akkor tűnt fel egyébként, hogy nálam van a hiba, amikor a másik szobában karattyolt és átkiabált, hogy mit töltök, mert ledobta... na, pont akkor dobott ki engem is a BF3-ból (de nem csak akkor dob ki, mikor skype-ol)
-
Muerte
addikt
válasz madgie #45188 üzenetére
Szerver oldali hibának is kell lennie sztem. mert akkor mindenhonnan ledobálna ha csak a netem szakadna vagy ingadozna.Nem értek hozzá a szerver dolgokhoz de létezhet olyan admin felülete vagy szerver beállítás hogy ledobáljon ezzel a time out üzenettel akkor is esetleg ha nincs is gond a nettel?
-
redingitell
senior tag
Origi frissítés. Megvolt. Persze utána nem indul a bame.
-
avisti
csendes tag
válasz Cybertrone #44991 üzenetére
ha lanba gondolkozol egy játékban és nem csak szorakozás hanem napi szinten tőbb orás kemény tax + nade + füst dobálás akkor egy cod4 vagy egy cs source sokal jobb mint ez ezzel max 1-2 orás pub
-
apollo12
veterán
hát ez beszarás video
-
creedszl
aktív tag
Bakker nem játszottam már úgy két hónapja gondoltam felnézek nyomom egy kicsit...persze frissít minden, mondom oké az csak jó...Belépek nyomom és hirtelen elkezd úgy akadni hogy pofám leszakad.Össze vissza mint mikor swappol a vinyó...5 perc se telt bele és olyan sebesen csaptam le az ALT+F4-et hogy szinte reccsent a billentyű...Faxom, legutóbb semmi baja nem volt és azóta a gépen nem változott semmi...hihetetlen...Egy pillanat alatt felbazta az agyam...
Hulligaaan
-
Stunts666
őstag
-
Rabbitf_24
addikt
Hi
melyik pályákon találom meg a scout heliket? Littlebird és társai. fel szeretném húzni őket. (Már elég jól megy a repülés. )
Köszi.
mod. : ahogy elnéztem nem mindegy, hogy conquest vagy conquest large.-ot választok ki...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest