Hirdetés
Aktív témák
-
odorgg
addikt
Pls jelentsétek Small_PenIce-t! Még csak az AIM-ra sem pazalta a drága idelyét, ahogy beléptünk a játékba azonnal halottak voltunk Még jó hogy vólt fenn admin és kidobta.
Vicc hogy ennyire nem tudnak (szerintem nem is akarnak) mit kezdeni a csalókkal!
Adminságot kipróbáltam pár napig, hát kb semmi értelme nincs azon kivűl hogy mapot tud váltani, meg az AIM-ososkat ki tudja bannolni. Viszont a WH és egyéb hackekel szemben esélye nincs lépni, mert nincs 1 rohadt pb shot lehetőség, vagy sima ingame spect, hogy legalább ránézhessen a gyanús playerekre.Csak nekem van olyan érzésem, hogy a game direkt így van elkészítve, hogy véletlenül se lehessen lebuktatni a csitereket?
1 biztos, amíg legalább az adminoknak nem adnak használható eszközöket a csiterek kiszűrésére, addig tuti nem fogok szervert bérelni
Mert hogy a saját magam által fizetett szerveren sincs esélyem a tiszta játékra, az szerintem szánalmas.Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest