Hirdetés
Aktív témák
-
Doki-HUN1978
senior tag
Jah egy kérdés közben eszembe jutott:
Ha tankozom, vagy SOFLAM-ezem, a fordulásoknál nagyon kevésnek tűnik az egér érzékenysége.
Ha feltolom az érzékenység csúszkát, akkor meg forgószelet játszik az emberem.
Lehet külön állítani, vagy csak egy helyen és az mindenre kiterjed?Köszi
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
pohár
félisten
válasz barack1997 #32560 üzenetére
nem baj hogy tegnap 3x volt belinkelve a hír hogy a mai BL leállással megkapja mindenki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz Doki-HUN1978 #32562 üzenetére
ezért érdemes gamer egér...nekem a 518-on lehet játék közben állítani két gombbal...tankban érzékeny mint a állat..csipázva meg az ellenkezője... de néha amikor kiugrok és úgy felejtem, csak kapkodom a fejemet...
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz Lethal Gene #32568 üzenetére
Ezek szerint nem...
Az enyém még 510-es, azon még nem lehet ha minden igaz...
Köszi!
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
veterán
Mivel durván két teljes oldalt töröltem, jó volna, ha most már visszatérne mindenki a topik eredeti témájához.
Köszönöm.
-
csibe1
addikt
válasz Doki-HUN1978 #32571 üzenetére
Az MX510-esen driverből tudsz csak állítani,alapból 400dpi-n megy.
Az MX518 már tudja,az aprón ki lehet néha fogni elég olcsón.(#32573) stevve
Köszi,mert nem tudtam mi volt a gond,miért "ugrabugrál" a böngészőm összevissza.
[B(#32575) Doki-HUN1978 ] A setpoint 4.80-as van fent,azon be lehet állítani a gyorsítást,high fokozaton 800dpi lesz.Ott tudod belőni,hogy minek lássa a görgőt,mert pár játék pl CoD2 nem ismeri meg a görgőt alapbeállításon.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
barack1997
senior tag
A DAO-12 az örökbe adják ? Mert nagyon tetszik és nem frag-ezek mielőtt noob lennék
-
feka007
veterán
Megvettem ebayről a bekktukarkandot, 10 perc múlva itt is volt a kód, csakhogy beírtam Originbe kódot, kiírta hogy sikeresen beváltottam a game-t, de az a gond hogy Originbe nem jelent meg, úgyhogy most nem vágom hogy kéne letölteni. Valaki help pls, vátdöfáksuldájdú
-
janihunk
senior tag
Az normális hogy sima orosz verzióval fel tudok menni B2K-s szerverekre is? A mai battlelog frissítés óta van ez gondolom mert tegnap még nem bírtam felmenni.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
mistixx
tag
válasz feka007 #32587 üzenetére
Ha feltetted a legutóbbi patch-eket akkor már letöltötted és a kód csak aktiválta.
Elvileg a Battlelogban látnod kell, hogy megvan, és lehet menni játszani.<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
Zolás
addikt
válasz feka007 #32578 üzenetére
Lehet hogy amerikai régióst vettél, vagy valami egyebet, ami nem kompatibilis a játékoddal. Én úgy gondolom, hogy például egy európai sima dobozoshoz nem fogok tudni orosz B2K-t aktiválni. Mivel a kulcsot aktiváltad, és a játékban mégsem jelenik meg, próbáld a supportot.
A játékot elindítod, ott se látszik? Mert nekem Originben nem írja sehol, de limited dobozosom van, és megvan a dlc alapból. Böngészöben a szerverkeresésénél kiírja, illetve próbálj meg B2K szerverre szükiteni.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
janihunk
senior tag
válasz #21346560 #32585 üzenetére
Ki írja hogy vegyem meg a pakot de van alul egy folytatás lehetőség. Kíváncsi vagyok B2K- mappoknál el szál-e. Ki is próbálom. Kipróbálva, B2K-pályákra nem enged be de ha ép pl a caspianon van az adott szerver akkor felmehetek játszani. Ez azért már haladás. Végre mehetek normális szerókra is.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Pacmann
csendes tag
válasz feka007 #32580 üzenetére
Oroginbe nem jelenik meg. Csak tudsz majd jatszani a B2K mapokon meg minden.
szerk: Battlelogon ennyi utal arra hogy megvan: "You own Back to Karkand, get ready to play it!" bal oldalt a logonal. Originben semmi valtozas. elso inditasnal battlelog azt irta nincs meg a jatek. aztan kileptem, beleptem ( battlelog + origin ) es ment.
eger:
A4Tech X-750F .... allithato dpi ... csak az ergonomia nagyon rotty
Logitech MX 620[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Oké, már megy kösz mindenkinek
-
barack1997
senior tag
Erre valaki ? #32577
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz barack1997 #32594 üzenetére
persze hogy örökbe.
-
mistixx
tag
válasz Doki-HUN1978 #32562 üzenetére
Most nincs előttem a játék, de én úgy emlékszem, hogy az Options-ba be lehet állítani egér sensi-t külön a járművekre is.
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
sith7
nagyúr
Tegnap toltam pár squad DM - et, és azt kell mondjam a "random swap point" az tényleg nagyon random lett ...
10 esetből 6 - szor az ellenfél mellé/elé tesz le a rendszer ... persze volt úgy, hogy elém tette le az ellenfelet, de ez így nem az igazi, mert 2 - t nem tudsz lépni és lelőnek
Remélem majd valalmikor orvosolják ezt is
-
superTibcsi
aktív tag
PDW ribbon-t miért lehet kapni?
"kill 7 enemies with Personal Defense Weapons"
Under construction!!!
Aktív témák
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest