Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    válasz McKenny #3886 üzenetére

    "Game over te is próbáltá má lelőnio a helimet és nem sikrült olyan gyorsan"

    Erre speciel nem emlékszem, de biztos így van. Mellesleg én nem azt mondom, hogy mindig, minden egyes rárepülésnél egyszerű lelőni a helit, de ha minden összejön (oldalba tudod kapni, nem ficánkol nagyon, pontosan célzol), akkor egy szempillantás, és már darabokban is van a heli. Engem is sokszor próbálnak lelőni, néha többször is sikertelenül, de van amikor elkapok egy sorozatot, és annyi időm nincs, hogy akárcsak egyetlen gombot is lenyomjak, mert gyakorlatilag azonnal halott vagyok.

    Ki lehet próbálni, indítasz egy saját szervert gyakorlásként, és megpróbálod szétlőni a földön lévő helit. Az sem fog sokáig tartani! Talán többnek fog tűnni, mint egy másodperc, de az csak azért van, mert a tüzelés kezdetét követően még egy ideig mellé lő az ember -nem az első lövedéktől kezdődően talál mind-, de mikortól valójában minden lövés talál, pillanatok alatt vége a helinek.

    Örülök, hogy jelentkezel a felhívásra, mindig élmény jó játékosokkal együtt játszani. ;) Ugyanakkor az arcból egy kicsit visszább vehetnél. Attól hogy Te király vagy, még nem kell lépten-nyomon azt hangsúlyozni, hogy a másik mekkora béna. No offense! :R

Új hozzászólás Aktív témák