Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    Tegnap mentem pár kört éjjel. Először sima pályákon utána DLC-n. Mindezt konzolon (Xbox) és mivel úgy tudom, hogy ott nincsenek csíterek (persze játék közben mást üvöltöttem némán magamban, hogy a kölkök fel ne kelljenek apa első világháborús "élményeire") így azt tudom megerősíteni, hogy van aki rém profin tolja és hogy a netcode úgy szar ahogy van. Ha nem lenne az is jobb lenne.

    Fazon tegnap Ballroom Blitzen-n ennyit csinált: [link] (azt ne nézzétek, hogy én csak a bal vállát lődöztem és, hogy a molotov koktélt is mögé dobtam)

    Repülőbe be, zászló felett kiugrás majd pisztollyal irtás. Ment, lőtt és hullottunk mint a legyek. Killcamen néztem, hogy nem csak engem szed szét, hanem szó szerint mindenkit. Én naiv vagyok, szerintem csak jól tolja és már az egész játékot annyira széjjeltolta, hogy ez maradt neki egyedül kihívás. Gondlom van benne vagy 700 órája. Én most tartok 99-nél és örülök, hogy ha találok egy csapat ellent, akik háttal vannak, akkor le tudok szedni úgy hármat a Hellriegellel, hogy az egyikük ne nézzem rám morcosan, amitől rögtön meghalok.

    Ennek ellenére élvezem a játékot, csak a legutóbbi patch-el sok fegyer lett kuka. És most már nekem csak a Medic meg a Support fegyók maradtak, de sehogy sem jönnek a killek. Illetve már csak 12 kill kell a Chauchat-hoz, akkor azzal kicsit megküldöm Vauxban.

    Cserébe toltam ilyet:

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák