Új hozzászólás Aktív témák

  • Csupingo

    veterán

    válasz dik #75411 üzenetére

    Samsung tévéknél régebben voltak ilyen furcsaságok: " A régi samsung tévéken néha kellett trükközni: ""Samsung TV-re igaz, hogy a PC-t a HDMI/DVI 1 bemenetre kell kötni, majd a forrásválasztó menüben át kell nevezni ezt a bemenetet PC-re vagy DVI PC-re, ezáltal a TV elektronikája kikapcsolja a kép utófeldolgozást erre a bemenetre. Ez a mód 60Hz-es képfrissítésnél működőképes.

    Amit hozzá tudnék fűzni: nem feltétlenül muszáj átnevezni a bemeneti forrást (lehet a régebbi konstrukcióknál mégis kell), viszont OS-ben a TV képfrissítési frekvenciáját 60Hz-re állítva automatikusan kikapcsolódik a TV-n az utóképfeldolgozás, tehát játékra is alkalmas lesz a TV. Filmnézéshez, ha 50Hz-re vagy adott filmek esetén 24/30Hz-re állítjuk a TV képfrissítését, akkor a postprocessing aktiválódik a TV-nél.

    Amúgy megoldódott a kép hiba (HDMI - PC). Az volt a cucc, hogy a moncsi beállításoknál a PC/AV módott kellett átállítani PC-re. ""

    Ilyesmiket keresgélj, de mindjárt átolvasom a tv-d leírását én is. Akár a vga driver topikba is bekérdezhetsz, hogy hol lehet állítani a driverben a kimeneti dinamika tartományt.

    Az "e képernyők kiterjesztését" már próbáltad? (Win asztal, jobb gomb, képernyőfelbontás, több képernyő.)

    [ Szerkesztve ]

    Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)

Új hozzászólás Aktív témák