Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Hello!
Most vettem egy 5870 vapor-x-et és játék alatt mindig kifagy/bekockáz.
Valamikor tudok játszani akár több órát is, valamikor 5 perc alatt bekockáz vagy lefagy.
70 fok fölé még furmark alatt se megy, kizárt hogy túlmelegszik és a tápnak is vinnie kell. adatlapra ki van írva az egész gépSzerintetek újrategyem az egész windowst és akkor hátha jó lesz vagy egyértelműen rossz a vga?
Pár napja vettem, az előző tulaj azt mondta hibátlan a vga, ha mégse az remélem visszaveszi.
-
Grave_444
nagyúr
válasz csucsbicep #14602 üzenetére
Szerinted érdemes újratenni a gépet?
Ha biztosra mondjátok hogy sz@r a vga nem próbálom meg.. -
Grave_444
nagyúr
válasz csucsbicep #14604 üzenetére
Eddig a 12.4 volt, most a 12.1a, de ezzel 5 perc alatt bekockázott még a cod2 is.
-
batmab
senior tag
válasz dodopek #14606 üzenetére
sztem nem, de ezt még nem próbáltam...
há de némá mit találtam..ha ez igaz, meg vagy mentve....
[ Szerkesztve ]
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
Bikkrom
senior tag
Napi 1-2 ilyen komment mindig van. Csíkoz, kockáz, rózsaszín pöttyöz. Elhiszem, hogy nem mindig van lehetőség személyesen átvenni a kártyát, de mások hülyeségéből tanulva én már biztos nem vennék felső kategóriás karit látatlanban... Egyszer kell csak megfőzni és alámennek árban mindenkinek, aztán utalás, posta, meg is szívja szinte mindenki aki feltűnően olcsón vesz felső kategóriás kártyát...
[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Storms
őstag
válasz Bikkrom #14610 üzenetére
Akkor is a kártya rossz, ha csak néha esik szét a kép, és játék közbe( eddig) sosem hibázott? + 1x kikapcsolt a monitor és a ventik 100%-on pörögtek. remélem nem az alaplap. Bár az ilyen "tüneteket" nem csinál ??!
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
pataki85
csendes tag
Hali.
Egy Sapphire HD4770 gddr5 512mb szeretnék venni de nem tudom hogy az alaplapom (ASUS M2N-MX SE PLUS) chipsetje nem e ütköznek? -
Storms
őstag
válasz Bikkrom #14612 üzenetére
Kipróbáltam, és ugyanaz mint itthon, furamark alatt sincs semmi, játékok is rendesen mennek, 2 hete vetem a kártyát itt a Ph-n, (OEM). Azóta 2x volt , hogy youtube-on néztem videot és szétesett a kép majd ment tovább kb fél perc után kiírta , hogy nvdlmm nem válaszolt majd helyreállt, DSUB-on keresztül meg még mindig hullámzik a kép. Ez alaplap hibára utal vagy videókártya? Semmi tuning nincs.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
KissLucifer
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja kérdezősködtem VGA után.
Azóta még jobban keresgélek neten.
A Gt4xx-as sorozat sem menne a lapomban?
Mert mindenhol 2.0 pci-e 4xx-et találtam csak. (elsősorban gts450et néztem)
Azért kérdezem, mert gts 250et garival nem tudok találni, ha meg lenne is, nagy a házikómba sajnos.És még egy kérdésem lenne.
Mi a különbség órajeleket, ramokat és hosszat leszámítva a két kártya között???
Az első biztos el is férne gépemben, ezért a kérdés.
[ENGTS450/DI/1GD3]
[ENGTS450/DI/1GD5]Válaszotok előre is köszönöm.
-
Grave_444
nagyúr
válasz csucsbicep #14609 üzenetére
Most futtattam memória tesztet. [link]
Lehet újra kéne tenni a windowst és működne. -
Aryon87
félisten
Itt vagyok újra.
Kérdés: Melyik hütőventi legyen a fent említett VGA-hoz (ami bedöglött kábelszakadás miatt /az újak kedvéért/ ) Itt a PH-n van a hírdetői.[link] - ez 1000 Ft
[link] - ez 2000Ft
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ukeve
tag
válasz csucsbicep #14596 üzenetére
Olyan probléma lehetséges, hogy az alaplap a PCI-Express 1.0 és 2.0 videokártyákat támogatja, míg maga a kártya 2.1-es?
-
Storms
őstag
válasz Bikkrom #14618 üzenetére
De amíg a másik gépben volt a kártya nem jöttek elő ezek a hibák, fél napig volt másik gépben, addig nem volt semmi. itthon is 2 hét alatt 3x jöttek elő ezek a hibák. Mindegy mivel 1 hó gari van rá visszaküldöm, De ha a lapnak is van baja gariba hogy küldjem vissza ott nem fogják hetekig tesztelni mire véletlen egyszer előjön a hiba?
-
Aryon87
félisten
válasz Bikkrom #14621 üzenetére
Állítólag rámegy... Aztán fene sem tudja... Az Accelero mellett voksolsz? De mégis hogy megy az rá? Mert olyan mint egy CPU hütő
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ukeve
tag
válasz csucsbicep #14623 üzenetére
Értem köszi!
Akkor lehet, hogy megint rossz a kártya. :S Az előző egy ugyanilyen Sapphire volt. Ugyanúgy nem történt semmi mikor bekapcsoltam a gépet, visszavittem kicserélték erre és úgy tűnik ez is rossz. :S -
Aryon87
félisten
válasz batmab #14626 üzenetére
Akkor ez eldölt, de azért kipróbálom mind a kettőt, sőt lehet megveszem mindkettőt, jó lesz tartalékba az egyik... Vagy hülyeség?
-
pataki85
csendes tag
Hali.
Egy Sapphire HD4770 gddr5 512mb szeretnék venni de nem tudom hogy az alaplapom (ASUS M2N-MX SE PLUS) chipsetje nem e ütköznek? -
Grave_444
nagyúr
válasz csucsbicep #14623 üzenetére
Másik topikban is azt ajánlották, hogy tegyem újra, majd talán holnap..
-
-
Krisz79
őstag
válasz Aryon87 #14631 üzenetére
Sziasztok.
Az mitől lehet,hogy szétszedtem a gépem,hogy kicsit kiecseteljem a portól.
Aztán most összedogtam a hátuljába a kábeleket.
De nem indul el a monitor.
Mitől lehet?
Illetve az alaplapról lekapcsoltam 1 ventillátort,de nem hiszem,hogy ennek köze lehet
hozzá.
Tudnátok segiteni.?
Köszönöm.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Aryon87
félisten
válasz Krisz79 #14632 üzenetére
Javaslom, ellenőrizd át a monitor csatlakozási kábeleit, valamint a VGA helyes illeszkedését a fogatába, valamint annak áramellátását is nézd meg (ha van neki saját áramellátó csatlakozója) És utolsóként a nézd meg h a monitor tápja megfelelően kapcsolódik-e a vga-hoz. ha mindezek jók, akkor majd egy okosabb ember talán bővebben kifejti a lehetséges problémákat
-
Bikkrom
senior tag
válasz Storms #14622 üzenetére
"Kipróbáltam, és ugyanaz itthon mint"
Az előbb ezt írtad. Akkor most mi van?
Jól döntsd el, mert ha másik gépbe hibátlan, a tiedben meg nem akkor nem a kártya. Ha mindkettőben azt csinálja akkor meg a kártya.
Esetleg ha még nem próbáltad egy windows meg driver újrarakás. Ha próbáltad akkor meg a fenti sorok érvényesek.Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Storms
őstag
válasz Bikkrom #14634 üzenetére
Figyi...
Másik gépbe bent volt : fél napig.- Nem hibázott játékok alatt, meg netezés közbe sem.
Nálam van: 2 hete. - Játékok alatt nem hibázik, Youtube video nézés közbe 2 x szétesett a kép, rózsaszín pötyökkel tele a képernyő (nvdlmm leállt majd helyreállt). 1x kikapcsolta a monitort és pörögtek a ventik 100%-on. dsub-ra dugva a monitort hullámzik a kép..
Remélem így érthető, hogy fél nap alatt ott nem jöttek elő ezek a hibák, például ma sem volt vele eddig semmi![ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
válasz Aryon87 #14633 üzenetére
Különben nem értem.
Elinditom a gépet,de a "kis gombal" megnyomás után nem indul újra.
A kábeleket megnézve ,van a videó karinak áram kábele.
Lehúztam-vissza semmi.
A csatik a monitornál-tól jól vannak csatlakoztatva.
Annyi ami hiányzik,az alaplapról levettem a hűtést,borástól.
Amit még észrevettem,hogy inditásnál nem pittyen a kis hangszóró.
Eddig csinálta.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Aryon87
félisten
válasz Krisz79 #14636 üzenetére
Na akkor nekem itt kifullad a tudásom, de valószínű hogy hardveres gondod van, és a vga okozhatja a problémát. A többiek sztem ebben jártasabbak
-
Bikkrom
senior tag
válasz Aryon87 #14637 üzenetére
Lehet a memória is. Ezerszer jártam már úgy. Rohadt memóriák. Akkor sem ad képet.
Érdemes mindent újra összerakni megint. Összeszerelés után, ha biztos vagy magadban, hogy semminek sem esett baja, nem ütődött stb, akkor először kontakthibára kell gyanakodni. Mindent átmozgatni, szétszedni és újra összerakni. Ha ez nem oldja meg a gondot(az esetek kis részében) akkor jön a fekete leves. Keress hasonló gépet és próbálgasd, hogy mi nem jó...
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Sanci789
aktív tag
Vennék egy 7850-es pokémon kártyát, de fogalmam sincs, hogy melyik gyártótól? Sapphire-t nézegettem mert az olcsó is meg szeretem is azt a márkát.
Szerintetek? Azt a 860MHz-et meddig tudnám felhúzni?
-
batmab
senior tag
válasz Krisz79 #14636 üzenetére
"Annyi ami hiányzik,az alaplapról levettem a hűtést,bordástól."
a lapon ált. egy hűtés van, ha azt vetted le, és nem megy, akkor gyorsan rakd vissza....
nem viccből van rajta, az az alaplapi chipsetet hűti(hűtötte) ..
ha gondolod, megmutatom merre van kelet, h imádkozhass, mert lehet h meghalt a lapod (megsütötted..)de lehet h csak én vagyok ilyen borúlátó estefelé...
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
Krisz79
őstag
válasz batmab #14640 üzenetére
Millió kis tüske van rajta.
mivel most a a keret a lapon van,nm is tudom ,hogy tegyem fel.Felment.
megy szépen.
De a monitor lapit.
-nem indul.
A hangszóró sem pittyen inditáskor.
A kis reset kombal sem tudom újból inditani.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
pataki85
csendes tag
Hali.
VALAKI TUD SEGÍTENI???Egy Sapphire HD4770 gddr5 512mb szeretnék venni de nem tudom hogy az alaplapom (ASUS M2N-MX SE PLUS) chipsetje nem e ütköznek?
-
batmab
senior tag
válasz Krisz79 #14641 üzenetére
milyen lap???
ráadásul váci vagy??
az alaplap tipusa érdekelne..
pci sín van rajta?? próbálj meg abba tenni egy egyszerű karit, ha megy, akkor pci-e sín halt el, ha nem, akkor lap... bios reset megvolt??próbáld meg azt is...[ Szerkesztve ]
-
Sanci789
aktív tag
válasz csucsbicep #14642 üzenetére
Thx bro Kártya tuningban nem mozogok annyira otthon. Ha még növeljük a feszt, akkor tovább tuningolható mint egy proci? Ha ez így van, akkor mennyi max fesz adható neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest